تولید روزانه هزار نوع ماده مخدر در دنیا/ تلاش‌ها برای پیشگیری، بدلیل حجم آسیب‌ها ملموس‌ نیست

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد جمالو در دومین همایش ملی مجمع خیرین یاریگران زندگی با بیان اینکه با اپیدمی یا آلودگی فراگیر جهانی یعنی اعتیاد روبرو هستیم که همه کشورها درگیر آن هستند گفت: اعتیاد سالهاست در اوج قرار دارد و ایران با بزرگترین تولید کننده مواد مخدر هم‌مرز است و در حال حاضر انواع مواد صنعتی جای خود را به مواد سنتی داده‌اند.

وی با بیان اینکه ۳۰۰ میلیون نفر در دنیا آلوده به مواد مخدر هستند و ۱۷۷ هزار نفر در آمریکا سالیانه بر اثر اعتیاد فوت می کنند که یک سوم فوتی‌های دنیاست افزود: مجاهدت ۴۰۰۰ هزار فرزند عزیز کشور که جانشان را فدا کردند موجب شد با آمارهای جهانی فاصله داشته باشیم.

جمالو با بیان اینکه در چهار حوزه مقابله، پیشگیری، درمان و توانمند سازی فعالیت داریم ادامه داد: همه بخش‌های جامعه در این حوزه‌ها فعالند البته با نقطه آرمانی فاصله داریم؛ بسیاری از استان‌ها خوب عمل کردند.

جمالو درباره استفاده از ظرفیت خیرین برای پیشگیری و درمان اعتیاد گفت: باید تلاش کنیم هر کس در حوزه استان خود، مجمع خیران‌شان در بالاترین سطحش کار کند.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر  گفت: روزانه هزار نوع ماده مخدر ایجاد می‌شود، ما ضعف اطلاع رسانی داریم، محیط ما نسبت به گذشته تغییر بسیاری کرده است و فرزندان امروز بسیار در فضای مجازی قرار دارند.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه اعتیاد، آلودگی فراگیر است گفت: روزانه هزار نوع ماده مخدر ایجاد می‌شود؛ ضعف اطلاع رسانی داریم این در حالیست که به دلیل حجم آسیب‌ها، نتایج فعالیت‌ها و تلاش‌ها نیز ملموس نیست.