به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بیبی فاطمه حقیرالسادات در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، با بیان اینکه انتخاب یزد به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیایی گفت: این رویداد افتخار بزرگی برای یزد به دنبال داشت و همزمان با لغو روادید بیش از 30 کشور بود که میتواند آغازی برای توسعه گردشگری ایران و جلوگیری از ایرانهراسی باشد.
وی ادامه داد: تا مردم دنیا به ایران نیایند نمیتوانند باورهایی که دارند عوض کنند، انتخاب یزد به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیایی از بین همه شهرهایی که کاندید شده بودند، فرصت بسیار خوبی برای یزد فراهم کرد.
رئیس کمیسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی شورای شهر یزد افزود: اسفندماه سال گذشته به واسطه انتخاب یزد به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو ACD، یزد میزبان 35 سفیر و نمایندگان عضو مجمع ACD در یزد بود و جلسات خوبی با حضور آنها برگزار شد که دیدار با بخش خصوصی گردشگری، فعالان اقتصادی و شناساندن یزد به دیگر کشورها از از جمله برنامههای این رویداد بود.
وی ادامه بود: کمیسیون گردشگری، صنایع دستی، میراث فرهنگی و روابط بینالملل یزد این موضوع را بررسی کرد که کدام کشورهای ظرفیت خواهرخواندگی را دارند، در رویدادی که اسفندماه سال گذشته در یزد برگزار شد چند پرونده خواهرخواندگی از جمله اندونزی و مالزی پیگیری شد و نمایندگان این کشورها بعد از رفتن نیز پیگیریهایی خوبی را انجام دادند.
حقیرالسادات گفت: ما باید از ظرفیت خواهرخواندگیهای یزد استفاده کنیم به همین دلیل نشست تخصصی با تعدادی از خواهرخواندههای یزد که بسیاری از آنها در این سفر حضور داشتند انجام دادیم و تا علاوه بر گردشگری، از دیگر ظرفیتها نیز استفاده کنیم و به بخشهای مختلف اقتصادی، سرمایهگذاری، صنعت، علم و فناوری و... نیز توجه ویژه کنیم که در این زمینه تفاهمنامههایی امضا شده بود.
وی ادامه داد: یزد میتواند در زمینه گردشگری سلامت و گردشگری علم و فناوری بسیار نقشآفرین باشد، یزد بیش از 30 سال است که بیشترین درصد قبولی کنکور را به خود اختصاص داده است و دو سال پیاپی بنیاد نخبگان یزد، رتبه اول را در کشور به دست آورد بنابراین باید از این ظرفیتهایی که داریم به خوبی استفاده کنیم.
این عضو شورای شهر یزد اضافه کرد: یکی از دستاوردهایی که سفر سفرا و نمایندگان کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری سیاسی در سال گذشته به دنبال داشت این بود که بین دو دانشگاه یزد و دانشگاه اندونزی تفاهمنامهای برای تبادل استاد، دانشجو و پروژهها بسته شد که بسیار خوب بود همچنین این تفاهمنامه برای دانشگاه مالزی نیز در حال انجام است.
وی ادامه داد: افرادی که وارد یزد میشوند به خصوص سفرای دیگر کشورها میتواند سفیران خوبی باشند که یزد را به عنوان شهر میراث جهانی، تنها شهری در ایران که به خاطر بافت زندهاش به ثبت رسیده است و تنها شهری که همه ادیان در کنار هم زندگی میکنند به همه دنیا بشناسانند چنانچه فرهنگ ما به دیگر جوامع انتقال پیدا کند و گردشگری معنوی، دفاع مقدس، طبیعیت، علم و فناوری و درمان و... ما رونق پیدا کند اقتصاد ما نیز دگرگون خواهد شد.
حقیرالسادات با اشاره به برگزاری اجلاس وزرا و سفرای کشورهای مجمع گفتگوی همکاری آسیا در آبان ماه امسال در یزد گفت: امید داریم در این سفر بتوانیم ارتباط خوبی با شهرهای خواهر خوانده برقرار کنیم و پروندههای خواهرخواندگی را بررسی و دنبال کنیم و تفاهمنامهای در این زمینه امضا و پیگیری شود.
وی ادامه داد: هدف از برقراری رابطه خواهرخواندگی بین یزد و دیگر شهرها در کشورهای مختلف، استفاه از ظرفیتهای اقتصادی، فرهنگی، علم و فناوری و... در این زمینه است تا همه مردم درالعباده یزد از منافع آن بتوانند بهره ببرند، چرا که فعالان اقتصادی و سرمایهگذاران سفرا و نمایندگان کشورهای مجمع ACD را در این سفر همراهی میکنند و میتوان از این فرصت به خوبی برای یزد بهره برد.