به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار غلامرضا جلالی در این مراسم با بیان اینکه خدمترسانی موثر در حوزههای مختلف به ویژه حوزه امنیت فناوری اطلاعات نیازمند اقدامات ضروری و جدی جهت استفاده بهینه از ظرفیتهای بخش خصوصی و شرکتهای دانشبنیان است، اظهار کرد: از اقداماتی که سازمان پدافند غیرعامل کشور به ویژه پس از تصویب اساسنامه جدید دنبال میکند، ساماندهی شرکتهای خصوصی در راستای ماموریتهای پدافند غیرعامل است.
جلالی یادآور شد: در این زمینه، طبیعتاً حوزه سایبری از اهمیت و جایگاه اساسی برخوردار است و ما نیازمند آن هستیم ظرفیتها و شرکتهای واجد شرایط با قابلیتها و هویتهای مختلف را شناسایی و سازماندهی کنیم.
وی ادامه داد: این امر شامل ارزیابی تخصصی، سطح مهارتی و توانایی و همچنین موضوع فعالیت و ظرفیتهای خاص هر شرکت جهت رفع نیازهای کشور میشود. همچنین، الزامات امنیتی و نحوه سازماندهی و آموزش شرکتها، از جمله شیوهنامهها و فرهنگسازی در حوزه امنیت سایبری، از اهمیت ویژهای برخوردار است. چرا که کار در این حوزه الزامات خاص خود را دارد و تبدیل به یک حرفه تخصصی شده است.
دستیار ویژه رئیسجمهور در امور پدافند غیرعامل افزود: در شرکتهای بینالمللی نیز به این موضوع توجه جدی میشود و طبیعتاً ما نیز با توجه به ماهیت کار خود که در حوزه پدافند سایبری قرار دارد، به این مسئله اهتمام ویژهای خواهیم داشت. هدف ما از بعد علمی و حرفهای، مدیریت و کنترل آسیبپذیریهای موجود در کشور است. امید است این تفاهمنامه گامی موثر در جهت سازماندهی و استفاده بهینه از ظرفیتهای داخلی کشور باشد.
جلالی گفت: مهمترین حوزههای فعالیت مشترک بر اساس این تفاهمنامه، ارائه خدمات مشاوره در زمینه طراحی، نظارت و کنترل، آموزش انجام امور پیمانکاری و نظارت و بازرسی در راستای حفظ امنیت کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران است.