به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛از یزد رسا، با اشاره به خبری مبنی بر کاهش ۳۶ درصدی استفاده مردم از ناوگان حمل و نقل جادهای در فصل بهار امسال گفت: آمار اعلام شده در زمینه کاهش استفاده از حمل و نقل جادهای نه تنها در استان یزد بلکه در کشور واقعی نیست چرا که وجود مشکلات سامانهای و قطعی برق موجب شده آمارها به صورت غیرواقعی با افت شدید همراه باشند.
وی با اشاره به روند نزولی در استفاده از حمل و نقل جادهای ادامه داد: هرساله شاهد افت ۴ تا ۵ درصدی در زمینه استفاده مردم از ناوگان حمل و نقل جادهای در استان هستیم که دلایل متعددی دارد و معدنی بودن استان یزد یکی از دلایل آن است.
مدیرکل حمل و نقل جادهای استان یزد با بیان اینکه معدنی بودن استان یزد موجب مهاجرت فعالان حمل و نقل اتوبوسی به کامیونی شده است، تصریح کرد: یزد، استانی معدنی است و حجم بالای تقاضا از سوی معادن برای کامیون وجود دارد و از طرف دیگر درآمد در حوزه حمل و نقل کامیونی و فعالیت در معادن نسبت به اتوبوسی بالاتر است و همین باعث شده شاهد افزایش مهاجرت حمل و نقل اتوبوسی به حمل و نقل کامیونی باشیم.
وی ادامه داد: ضعیف بودن اقتصاد حمل و نقل اتوبوسی نیز از علل دیگر مهاجرت به سمت حمل و نقل کامیونی است، درآمد در زمینه حمل و نقل اتوبوسی با حوزه باربری برابری نمیکند از این رو تمایل به سمت باربری و حمل و نقل کامیونی با توجه به ظرفیت معدنی استان یزد در افراد بیشتر است که منتج به کاهش استفاده مردم از ناوگان حمل و نقل جادهای نیز شده است.
رستگاری در رابطه با بالا بودن قیمت بلیط اتوبوسها نیز گفت: قیمت گذاریهای کنترل شدهای در حوزه قیمت بلیط اتوبوسهای مسافربری صورت گرفته و قصد ما این است که قیمتگذاری بلیطهای اتوبوس واقعیتر شود که این اقدام با هماهنگی مجموعه ستاد تنظیم بازار استان یزد میسر میشود.
وی در حوزه نوسازی ناوگان حمل و نقل جادهای نیز گفت: تلاشهایی برای نوسازی و ارائه ناوگانهای جدید برای استان از طریق همکاری با سازمان مرکزی راهداری و حمل و نقل جادهای کشور صورت گرفته است که ۵۰ دستگاه اتوبوس جدید درخواست شده و پیشبینی میشود که بهزودی ۳۰ دستگاه اتوبوس جدید وارد استان شود.