۶۰ درصد آمریکایی‌ها از نامزدهای انتخابات راضی نیستند

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نظرسنجی جدید مؤسسه «ایپسوس» و «ای‌بی‌سی نیوز» نشان می‌دهد که بخش اعظم رأی‌دهندگان واجد شرایط در آمریکا هیچ‌یک از ۲ نامزد مطرح، یعنی «کامالا هریس» و «دونالد ترامپ» را گزینه‌های مطلوب خود نمی‌دانند.

این نظرسنجی نشان می‌دهد که ۶۰ درصد از رأی‌دهندگان احتمالی در این انتخابات از هیچ یک از ۲ نامزد به‌عنوان نمایندگان احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه راضی نیستند و تنها ۳۸ از رأی‌دهندگان احتمالی این گزینه‌ها را مطلوب می‌دانند.

همچنین تعداد افرادی که فکر می‌کنند ویژگی‌ها و خصلت‌های لازم برای ریاست‌جمهوری آمریکا در کامالا هریس بیشتر از ترامپ دیده می‌شود، بیشتر است. همچنین ۱۲ درصد از رأی‌دهندگان آمریکایی بر این باورند که نه دونالد ترامپ و نه کامالا هریس ویژگی‌ها و شخصیت لازم برای تصدی مقام ریاست‌جمهوری در ایالات متحده را ندارند.

بیشتر رأی‌دهندگان آمریکایی بر این باورند که ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات تغییرات زیادی رقم خواهد زد؛ اما اکثر آنان می‌گویند این تغییرات منفی خواهد بود نه مثبت.

علاوه بر این، این نظرسنجی نشان می‌دهد که رقابت‌ها بسیار تنگاتنگ دنبال می‌شود و نظر مردم نسبت به ۲ نامزد اصلی همچنان ثابت مانده است. اکثر رأی‌دهندگان از گزینه‌های ریاست‌جمهوری ناراضی هستند.

بر اساس نظرسنجی مشترک ایپسوس و ای‌بی‌سی نیوز، ۴۹ درصد از واجدین شرایط در آمریکا به هریس رأی می‌دهند و ۴۶ درصد از آنها ترامپ را انتخاب می‌کنند؛ این با آمار نظرسنجی‌های انجام‌شده در ماه سپتامبر، اوایل اکتبر و اواخر اکتبر یکسان است.

این نظرسنجی همچنین نشان داده است که تعداد کمی از مردم آمریکا می‌گویند در حال حاضر نسبت به زمانی که «جو بایدن» دوره ریاست‌جمهوری خود را آغاز کرد، وضعیت اقتصادی بهتری دارند. در مقابل، ۴۲ درصد از آنان می‌گویند در وضعیت بدتری قرار دارند و ۳۹ درصد خود را در موقعیت یکسانی می‌بینند.

در حال حاضر ۲۴ درصد از شهروندان آمریکا در رأی‌گیری زودهنگام شرکت کرده و آرای خود را به صندوق انداختند، از میان واجدین شرایط باقی‌مانده، ۶۲ درصد از آنها می‌گویند بی‌شک در انتخابات شرکت خواهند کرد. ۱۲ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی نیز گفتند که رقابت‌های انتخاباتی آمریکا را دنبال نمی‌کنند یا آن را با دقت پایینی پیگیری می‌کنند.

بیشتر رأی‌دهندگان آمریکایی از نامزدهای حاضر در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور راضی نیستند و برخی از آنان هیچ‌یک از ۲ نامزد را دارای ویژگی‌های لازم برای ریاست‌جمهوری نمی‌بینند.