انقلاب اسلامی مفهوم جدیدی از قدرت را به جهان معرفی کرد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، در یادواره شهدای عملیات غرورآفرین محرم که در یادمان شرهانی شهرستان دهلران برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد شهدای این عملیات و شهدای جبهه‌های مقاومت، به‌ویژه روح مطهر سیدالشهدا جبهه‌های مقاومت و سپهبد شهید حاج‌قاسم سلیمانی، با اشاره به حوادث تاریخی ۴۵ سال گذشته پیرامون انقلاب اسلامی، گفت: حوادث تاریخی ۴۵ سال گذشته ایران اسلامی پیرامون انقلاب اسلامی نمونه‌ای از تاریخ اسلام از صدر اسلام تا سال ۱۳۵۷ است.
سلیمانی افزود: ملت ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به دنبال جنگ نبود و هدف آن‌ها ساختن کشور و پر کردن خلأهای دوران ستم‌شاهی بود. 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه به چرایی آغاز جنگ علیه ملت ایران اشاره کرد و بیان داشت: پیروزی انقلاب اسلامی تغییرات بزرگی در دنیا ایجاد کرد و آغاز یک دوره جدید در تاریخ بشریت محسوب می‌شود. 
وی با تأکید بر ساقط شدن رژیم پهلوی به رهبری امام راحل، تصریح کرد: ملت ایران با دست‌خالی و بدون شلیک یک گلوله، مقتدرترین رژیم آمریکایی در منطقه غرب آسیا را سرنگون کرد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین، به تشریح تأثیرات انقلاب اسلامی ایران بر تغییر هندسه قدرت در سطح جهانی پرداخت و با اشاره به دعوت امام خمینی (ره) از ملت ایران به اسلام، گفت: این دعوت منجر به فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق، بزرگ‌ترین کشور آن زمان، شد و نشان‌دهنده تغییرات اساسی در ساختار قدرت جهانی بود. 
سلیمانی با بیان اینکه انقلاب اسلامی یک قدرت جدید را در منطقه غرب آسیا به وجود آورد و این تغییر همچنان ادامه دارد، بیان کرد: در ۴۵ سال گذشته، تحولات مرتبط با این تغییر هرگز متوقف نشده و در یک مسیر صعودی در حال حرکت است. 
وی همچنین به تغییر مفهوم قدرت اشاره کرد و گفت: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، قدرت نظامی مهم‌ترین عامل در تحولات جهانی بود. اما انقلاب اسلامی با دستان خالی، قوی‌ترین رژیم وابسته به آمریکا در منطقه را ساقط کرد و ۶۰ هزار مستشار آمریکایی را از ایران اخراج کرد.
 رئیس سازمان بسیج مستضعفین همچنین به تحولات مربوط به مسئله فلسطین اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی توانست مفهوم جدیدی از قدرت را ایجاد کند که تأثیرات آن نه‌تنها بر سرنوشت ملت ایران بلکه بر تحولات جهانی نیز قابل‌مشاهده است. 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین، به تشریح تأثیرات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بر تحولات جهانی پرداخت و با اشاره به سه‌نقطه عطف بزرگ در تاریخ معاصر، گفت: این تحولات باعث شد که نظام سلطه به فکر مهار ملت ایران بیفتد. چرا که ایران به‌عنوان اولین کشور مسلمان در عصر جدید، در مرحله‌ای جدید از تاریخ‌سازی و تمدن‌سازی قرار گرفته است. 
وی خاطرنشان کرد: در دوران جنگ تحمیلی، رژیم بعث صدام از حمایت کشورهای مختلف غربی و شرقی برخوردار بود و این کشورها به تجهیز صدام با سلاح‌های پیشرفته کمک کردند. سردار سلیمانی به آزادسازی ارتفاعات میمک در زمستان ۱۳۵۹ و پیروزی عملیات غرورآفرین محرم در آبان ۱۳۶۱ به‌عنوان دونقطه عطف در دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: این پیروزی‌ها نمایانگر اراده و شایستگی ملت ایران بودند.
سلیمانی بیان کرد: امام خمینی (ره) نظریه جدیدی از مردم‌سالاری اسلامی را با تأکید بر دفاع مردمی و همه‌جانبه عملیاتی کردند، این نظریه نه‌تنها شامل ارتش جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران بود بلکه مردم نیز به میدان نبرد فراخوانده شدند.
وی به عملیات‌های مختلف دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: هشت ماه پس از آزادسازی خرمشهر، ارتش متجاوز صدام به‌شدت آسیب دید و تعدادی از نیروهای آن کشته یا به اسارت درآمدند و این پیروزی‌ها و مکتب دفاعی انقلاب اسلامی، الگویی جدید برای دفاع در سطح جهانی ایجاد کرده است.
سلیمانی با اشاره به تاریخچه سلطنت رضاخان، گفت: رضاخان به‌عنوان یک نظامی، پس از کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹ و با حمایت کشورهای بیگانه، سلسله پهلوی را تأسیس کرد و به سرکوب قیام‌های مختلف داخلی از جمله قیام میرزا کوچک‌خان جنگلی و شیخ محمد خیابانی پرداخته و نیروی نظامی جدیدی را تحت عنوان ارتش نوین تشکیل داد.
 رئیس سازمان بسیج مستضعفین به تسلیم بدون قیدوشرط رضاخان در برابر متجاوزان در شهریور ۱۳۲۰ اشاره کرد و گفت: درحالی‌که کشور در معرض خطر بزرگی قرار داشت، رضاخان دستور تسلیم ارتش را صادر کرد و هیچ‌گونه مقاومتی از خود نشان نداد و ملت را در برابر ارتش بیگانه بی‌دفاع گذاشت. 
 سلیمانی در پایان با بیان اینکه اصحاب هنر و رسانه تاریخ دفاع مقدس را بازخوانی کرده و به نسل‌های آینده منتقل کنند، تأکید کرد: این وقایع باید فراموش نشوند و یاد شهدا و ایثارگران باید زنده بماند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی مفهوم جدیدی از قدرت را معرفی کرد، گفت: پیروزی انقلاب اسلامی تغییرات بزرگی در دنیا ایجاد کرد و آغاز یک دوره جدید در تاریخ بشریت محسوب می‌شود.