به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ حسن رنگرز، سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان پیرامون عملکرد کشتیگیران زیر ۲۳ سال و اوزان غیرالمپیکی اظهار داشت: در وزن ۵۵ کیلوگرم علی احمدی وفا در مسیر روند رو به رشد خود قرار گرفته او به قهرمانی نوجوانان جهان رسید و قهرمان جوانان جهان شد و در نهایت قهرمانی امیدهای جهان را در مسابقات آلبانی به دست آورد. او بسیار کشتیگیر بااستعدادی است و نوید روزهای درخشانی را برای کشتی ایران خواهد داد. او پدیده نوظهور کشتی ایران است و به همین دلیل قصد داریم جلوی کاهش وزن او را بگیریم، از این به بعد او در وزن ۶۰ کیلوگرم کشتی خواهد گرفت و در مسابقات چرخه انتخابی تیم ملی شرایط او را مدنظر خواهیم داشت.
وی در ادامه بیان داشت: در وزن ۶۰ کیلوگرم اشکان غلامپور نماینده شایسته ما بود، او دو ایراد فنی داشت که اقتضای سنش هست، یکی از دلایلی که باعث شد او در این مسابقات نتیجه نگیرد کاهش بی رویه وزن است؛ پیشنهاد ما این بود که او در وزن ۶۷ کیلوگرم کشتی بگیرد. غلامپور استعداد فوق العادهای دارد و یکی از کشتیگیرانی است که با توجه به پتانسیل فنی خوبی که دارد و میتواند راه برادران گرایی را ادامه دهد. در وزن ۶۳ کیلوگرم عرفان جرکنی توانست در دو رقابت در جوانان جهان و امیدها به دو برنز ارزشمند دست پیدا کند. استعداد خوبی دارد و در این مسابقات هم با شایستگی توانست به مدال برنز این رقابتها برسد.
رنگرز درباره سایر اوزان نیز عنوان داشت: در وزن ۶۷ کیلوگرم احمدرضا محسن نژاد با دو طلای جوانان جهان یکی از استعداد فوقالعاده کشتی فرنگی است، او در کنار سعید اسماعیلی دغدغههای ما را برای ۶۷ کیلوگرم مرتفع خواهد کرد. قهرمان شایسته و اخلاق مدار ماست. در وزن ۷۲ کیلوگرم دانیال سهرابی در اوج شایستگی غافلگیر شد، چیزی از ارزشهای او کم نشده است. این تجربه ارزشمند در آینده میتواند برای دانیال سهرابی بسیار مؤثر باشد. در وزن ۷۷ کیلوگرم علی اسکو در یکی از سختترین اوزان رقابتهای جهانی به شایستگی توانست مدال برنز کسب کند. او در کنار عبدولی دو کشتیگیر بااستعداد و خوب ما خواهند بود و ما تلاش میکنیم تا این دو کشتیگیر را حفظ و نگهداری کنیم.
وی همچنین تصریح داشت: در وزن ۸۲ کیلوگرم محمد ناقوسی پس از چند وقفه توانست شایستگیها و توانمندیهای خود را به عرصه نمایش بگذارد. کسب نشان طلا برای محمد ناقوسی که از سال ۲۰۱۹ عملاً وقفه جدی در نتایج و موفقیتهایش به وجود آمده بود یک اتفاق ویژهای بود و برای او افق روشنی در این وزن متصور هستیم. در وزن ۸۷ کیلوگرم یاسین یزدی بعد از دو سال دوری از درون رقابتهای انتخابی تیم ملی، ملیپوش این وزن شد. او کشتی بسیار خوبی را با مدال آور المپیک به نمایش گذاشت ولی در دو کشتی دیگر در عین شایستگی علی رغم برتری فیزیکی و فنی در صدم ثانیهها با غفلت امتیازهایی را از دست داد که نتوانست جبران کند. یاسین یزدی نمونه بارز کشتی گیرانی است که در شرایطی خارج از اردو دچار افت محسوسی خواهند شد. اهمیت برگزاری اردوها و حضور در تورنمنتهای مختلف در عدم نتیجهگیری یاسین یزدی علی رغم توانمندیهای فنی به وضوح دیده شده است.
رنگرز درباره دو وزن نهایی خاطرنشان ساخت: در وزن ۹۷ کیلوگرم شایان حبیب زارع با توجه به حضور طولانی مدت در اردوهای تیم ملی و تمرین با هادی ساروی به غیر از کشتی با حریف روسی خود، در مابقی کشتیها عملکرد خوبی داشت، او پشتوانه خوبی برای هادی ساروی محسوب میشود. او توانست مدال برنز این مسابقات را کسب کرد، نفر اول این وزن که حریف ارمنی شایان بود در رقابتهای جام تختی مغلوب کشتیگیر ما شده بود. او آینده درخشانی خواهد داشت. همانطور که قابل پیشبینی بود فردین هدایتی سطح فنی فراتر از امیدها را در این مسابقات نشان داد. او حریفان خود را با امتیاز فنی و عالی شکست داد. هدایتی نشان داد یک پشتوانه خوب در ۱۳۰ کیلوگرم خواهد بود. قطعاً رقابت امین میرزازاده و فردین هدایتی به هر دو کشتیگیر کمک زیادی خواهد کرد. هر کشتیگیری که شایستهتر است ملیپوش خواهد شد و بر روی سکوی نخست رقابتهای جهانی تکیه بزند.
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در نهایت گفت: در مجموع با شایستگی تیم امید به عنوان قهرمانی این مسابقات رسید و در ۹ وزن به ۷ مدال رسید و با اختلاف قهرمان شود. در پایان رقابتها هم حمزه ارقش به نمایندگی از مربیان سازنده که متولی حقیقی این قهرمانیهای هستند جام را بالای سر برد.