به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدعباس صالحی صبح امروز -شنبه ۱۹ آبان ماه- در همایش بینالمللی «مکتب نصرالله» در سالن اجلاس سران، ضمن درود به روح شهدا و رهبران مقاومت اظهار داشت: در مورد خصوصیات متعالی شهید مقاومت سید حسن نصرالله چند نکته ای عرض می کنم به نظر من شهید نصرالله ترکیب جامعی از ویژگی هایی بود که گاه در شخص یا افرادی به ندرت جمع می شود برهمین مبنا این ترکیب متمایز و ممتازی است.
وی افزود: شهید نصرالله شخصیتی تحلیل گر و اندیشه ورز بود، همه ما تحلیل های خاص او در حوزه های مختلف را شنیده ایم و خوانده ایم اما درعین حال یک شخصیت عمل گرای میدانی هم بود و این ترکیب ترکیب نادری است. بسیاری افراد در صحنه اندیشه پیشتازند اما در صحنه عمل آن پیشتازی را ندارند و برعکس، شهید نصرالله وقتی تحلیل می کرد در قله بود و وقتی عمل می کرد هم در قله بود.
صالحی ادامه داد: نکته دیگری که در شخصیت او می توان یاد گرفت این است که او یک سیاستمدار جدی و کامل بود هم در عرصه ملی، منطقه ای و جهانی و هم یک فرمانده برتر نظامی از آغاز حمله به لبنان بود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: نکته سوم این که شهید نصرالله یک شخصیت ملی لبنانی بود، یعنی هم به منافع ملی لبنان توجه داشت و به سرزمین و جغرافیای آن دلبسته بود، نمی خواست لبنان یک وجب خاکش را از دست بدهد و از یک طرف یک شخصیت اسلامی فراملی بود و این که یک فرد بتواند هم در افق جغرافیا تعریف شود و هم در افق منطقه و جهان، بسیار نادر است.
صالحی گفت: ویژگی دیگر او این بود که اهل تسامح و مدارا و احسان و رحمت بود و چقدر نکته ها از سید در این زمینه به یاد داریم و هم اهل صلابت و نفوذناپذیری در مقابل دشمنان بود. در شخصیت او آرمان گرایی در عین واقع گرایی بود، او قله آرمان ها را می نوردید اما واقعیت میدان را هم در توجه داشت، خاطرات زیادی از شهید نصرالله در این ترکیب می توان دید که چگونه می توان آرمان گرایی را با واقع گرایی پیوند داد.
به گفته وزیر فرهنگ شهید حسن نصرالله هم مدیر راهبردی بود و هم مدیر میدانی، چه بسیار اندک اند کسانی که در قله و فضای مدیریت استراتژیک و راهبردی و در عین حال مدیر میدانی نیز هستند و یا بالعکس، اما سلسله ای از این ویژگی های ترکیبی را در شهید سید حسن نصرالله می توان برشمرد.
صالحی افزود: او هم به قدرت سخت توجه داشت و از آن بهره می گرفت و هم قدرت نرم را می شناخت، هر سخنرانی و مکتوبی که داشت می توانست افق را تغییر دهد، دیپلماسی رسانه و عمومی را به خوبی می شناخت و از آن بهره می گرفت. اکنون شهید سید حسن نصرالله در میان ما نیست و بی تردید از دست دادن چنین شخصیتی سوگ بزرگ و سختی است و تحمل آن دشوار، اما من یادآوری می کنم نکته ای را که شهید فتحی شقاقی بعد از شهادت سیدعباس موسوی عنوان کرد، او گفت «حزبی که دبیرکل آن به شهادت می رسد، هرگز شکست نمی خورد»، حتما چنین است، راه سید حسن و راه حزب الله همچنان محکم و پابرجاست.