به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال، رئیس فدراسیون والیبال در تاریخ ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۲ با شعار والیبال برای همه ایران، خود را به اعضای مجمع معرفی کرد و و برای خانواده والیبال از رویای والیبال برای تمام مردم کشورمان گفت. او در نهایت موفق شد با کسب ۶۱ رای مسئولیت ریاست پرافتخارترین ورزش گروهی ایران را که مدتی در رده بزرگسالان نزول کرده بود و موجب نارضایتی عمومی والیبال دوستان شده بود را بپذیرد.
روزهای اولیه ریاست تقوی با دریافت مدالهای والیبال برفی و ساحلی رنگین و طلایی شد ولی شکست در لیگ ملتها و اتفاقات تلخ آن دوران، روزهای سختی را برای تقوی رقم زد. در آن زمان تصمیماتی چون برکناری پائز سرمربی وقت تیم ملی ایران و انتخاب پیمان اکبری برای هدایت تیم ملی والیبال ایران تصمیمی جسورانه از سوی تقوی بود که فقط از مدیری جوان ولی با تجربه و آشنا به والیبال بر میآمد تا از بروز فاجعه، رکوردزنی تیم ایران در باختهای پشت سر هم در دنیا جلوگیری کند. پیروزی ناباورانه ولی شیرین مقابل آمریکا و هلند دل مردم را شاد و تقوی را در راه اجرای برنامههایش مصممتر کرد و در ادامه برنامههایش را یکی پس از دیگری در فهرست امور اجرایی قرار داد.
از اصلاح ساختار اداری و چابک سازی آن تا اعزام تیمهای ملی ردههای پایه؛ به ویژه در بخش ساحلی به مسابقات بینالمللی در دستور کار رئیس فدراسیون قرار گرفت و اعزام تیمهای ملی در دوره ریاست تقوی افزایش چشمگیری یافت که البته با استراتژی هدفمند همراه بود.
توسعه والیبال در سراسر کشور و توجه ویژه و اجرایی به هیاتهای والیبال از جمله برنامههای اصلی تقوی بود که سفرها و بازدیدهای متعدد استانی به صورت منظم گواهی بر این مدعاست.
بر این اساس رئیس فدراسیون والیبال با بهرهگیری از تیمی چابکتر و متخصصتر اقدام به برنامهریزی و اجرای طرحی با عنوان والیبال برای همه ایران کرد و در نخستین قدم مجمع عمومی سالیانه فدراسیون والیبال در سال ۱۴۰۲ در عین ناباوری همگان و با تمام دشواریها با حضور کلیه اعضا در بانه برگزار شد. تقوی علاوه بر اهدای تجهیزات و اعتبارات بیشتر به هیات های استانی در اقدامی کم نظیر برای نخستین مرتبه مسابقات والیبال پیشکسوتان ایران را با نام استاد یدالله کارگر پیشه در سطح کشور برگزار کرد که موجبات افزایش روحیه این قشر والیبال شد.
والیبال برای همه ایران شعاری نبود که فقط در حرف بیان شود و تقوی هر روز مصممتر و دقیقتر در حال پیگیری این طرح است. او در جزیره بوموسی کاری تقریبا غیرممکن و دشوارتر از همیشه انجام داد و به عنوان تنها رشته ورزشی یک تورنمنت چهارجانبه جزایر سه گانه خلیج فارس را با شرکت چهار تیم برتر والیبال ساحلی ایران و با جایزه نقدی و تمامی استانداردهای برندیگ حرفهای محیطی و زیرساختی برگزار کرد تا جامعه ورزش به وسیله والیبال بر مالکیت ایران بر این جزایر سه گانه تاکید کنند و بازخورد این رقابتها افتخاری دیگر برای خانواده والیبال ایران شد.
رئیس جوان والیبال که قصدی برای عقبنشینی و کوتاه آمدن نداشت کمپین والیبال برای همه ایران را به اوج شکوفایی خود رساند و به همراه دو ستاره والیبال ایران به نامهای فرهاد قائمی و صابر کاظمی و چند تن از متخصصین ساخت زمینهای ساحلی و خاکی به یکی از کم امکاناتترین و کم رفاهترین مناطق ایران سفر کرد. در این سفر سه روزه والیبال و رئیس به نقاطی که به ادعای ساکنین آن تا به حال هیچ مسئول ورزشی به آنجا سفر نکرده؛ با احداث زمین و تخصیص امکاناتی چون تور، توپ و لباس به کودکان و نوجوانان و اهالی روستا به اجرایی شدن این طرح بیش از پیش کمک کردند.
حضور رئیس و مسئولین فدراسیون والیبال به همراه دو ستاره والیبال ایران امید و شادی وصف ناپذیری را برای مردم روستا به ارمغان آورد و شور و شعف و شادی آنها در هنگام بازی والیبال در زمین خاکی تاسیس شده با قائمی و کاظمی به حداکثر خود رسید.
تقوی پس از اعلام قائمی و کاظمی به عنوان نخستین سفیران طرح والیبال برای همه ایران اظهار داشت که بر تعداد سفیران این طرح با استفاده از ستارههای دیگر والیبال ایران افزوده خواهد شد و از فرهاد و صابر برای این صبوری و کمک به اجرای این طرح با وجود دشواریهای خاص این سفر تقدیر و تشکر کرد و اعلام کرد در آیندهای نه چندان دور مهمان مردمان استان گلستان خواهد بود تا این طرح را در گلستان هم به اجرا درآورد و ماه آینده در سفر به استان گلستان بیش از ۱۰ زمین خاکی و ساحلی احداث و تجهیز خواهند کرد.
والیبال و رئیس پر تلاشش امروز به دنبال معیارهای خاص و انسانی هستند و همواره ثبات قدم دارند چرا که راه بشاگرد چند ماه پیش از بانه آغاز شد و از بوموسی عبور کرد و در ارومیه با پیشکسوتان ادامه یافت و امروز در بشاگرد به همراه لبخند مردم مهربانش درخشش یافت.