دست خالی آقای سخنگو در پاسخ به مردم

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی «هشت‌دی» موضوع قطعی برق که دولت از آن با عنوان خاموشی‌های منظم و با برنامه سخن می‌کند این روزها نقل مجالس، دورهمی و مهمانی‌های خانوادگی است.

 در هر جمعی که باشید حتماً از این تصمیم دولت که آن را با عنوان جانشینی برای عدم مازوت‌سوزی اعلام کرده دغدغه‌های زیادی شنیده‌اید؛ موضوعی که از عدم ارائه شفاف مسئولان در امور اطلاع‌رسانی دولت و وزارت‌خانه‌ها ناشی می‌شود.

 بی‌شک قطعی برق علاوه بر اختلال در روند عادی زندگی روزانه مردم در استفاده از سیستم پکیج‌ها، ریموت درب پارکینگ منازل، پمپ آب‌ها و بسیاری از امورات اثرگذار است از طرفی اصناف نیز بیشترین ضرر و خسارت را از قطعی برق می‌برند حالا چه با برنامه باشد و چه بی‌برنامه؛ اما آنچه که می‌تواند در این روند به مردم کمک کند ارائه اطلاعات درست و صحیح از مسئله و چگونگی مواجه شدن با آن و به کارگیری راهکارهای لازم برای مقابله با مشکلات و چالش‌هایی است که امکان پیش‌بینی دارد.

 این در حالی است که استفاده از کارشناسان در امورات مختلف موضوعی است که رئیس‌جمهور پزشکیان در دوران تبلیغات انتخاباتی بارها بر آن تأکید داشته است و برخی از کارشناسان این تصمیم دولت را چندان به موضوع مازوت‌سازی و آلودگی هوا درگیر نمی‌دانند.

 اما در بازه‌ای که مردم پیش از همه به شفاف‌سازی امور نیاز دارند شاهد دست خالی سخنگوها و عدم اطلاعات درست از سوی آنان مواجهیم.

 بعد از نمی‌دانم‌های سخنگوی دولت در پاسخ به سئوال مجری تلویزیون در رابطه با میزان تأثیرگذاری مازوت بر آلودگی هوا و اینکه خاموشی‌ها تا چه زمانی ادامه دارد حال شاهد پاسخ‌های عجیب جواد لطفی سخنگوی صنعت برق گیلان به مجری شبکه استانی باران هستیم.

جواد لطفی در پاسخ به این سئوال که این خاموشی‌ها مبتنی بر چه اصولی است که موارد پدافندی در آن لحاظ نشده است، می‌گوید: نیروگاه‌ها با محدودیت سوخت مواجه شده‌اند!

 او می‌گوید: شرکت برق برنامه خیلی متقنی را در سایت شرکت توزیع و اپلیکیشن برق من قرار داده است که مردم می‌توانند ساعت‌هایی که برایشان خاموشی در نظر گرفته شده است را در آن مشاهده کنند.

 سخنگوی صنعت برق گیلان در پاسخ به سئوال مجدد مجری مبنی بر اینکه آنچه مورد بحث ما است مشکلات پدافندی است که ایجاد شده آیا شما به سازوکارهای پدافندی کشور و استان اشراف دارید؟ این در حالی است که همه نانوایی‌ها دوگانه‌سوز نیستند و به برق نیاز دارند یا مراکز درمانی ممکن است ژنراتور برق نداشته باشند، می‌گوید: مشترکین حساس ما مثل نانوایی‌ها باید خودشان را مجهز کنند و بیش از ۹۰ درصد بیمارستان‌های ما دوسویه تغذیه می‌شوند و به مولد اضطراری مجهز هستند.

 پر واضح است که این پاسخ‌ها نه‌تنها از دغدغه‌های مردم نمی‌کاهد؛ بلکه نشان دهنده دست خالی دولتی‌ها و عدم توانایی آنها در تشریح وضع موجود است.

بعد از نمی‌دانم‌های سخنگوی دولت در رابطه با میزان تأثیرگذاری مازوت بر آلودگی هوا حال شاهد پاسخ‌های عجیب سخنگوی صنعت برق گیلان به مجری شبکه استانی باران هستیم؛ پاسخ‌هایی که نه‌تنها از دغدغه‌های مردم نمی‌کاهد؛ بلکه نشان دهنده دست خالی دولتی‌ها و عدم توانایی آنها در تشریح وضع موجود است.