به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد انور بجارزهی اظهار کرد: اینکه هیات دولت و ریاست جمهور نخستین سفر را به سیستان و بلوچستان انجام دادند جای تشکر دارد و این نشان از توجه کلان مسئولان و کارگزاران نظام و در رأس آنها رهبر معظم انقلاب و ریاست جمهوری است.
وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب این منطقه راهبردی را گنج پنهان نام نهادهاند و همیشه بر توسعه آن تاکید دارند، افزود: در این سفر قول حل مشکلات داده شده و قرار است تمامی درخواستهای مردم، نمایندگان مجلس و مطالبه گران براساس اولویت پیگیری شود تا شاهد آبادانی هر چه بهتر و بیشتر این استان باشیم.
وی گفت: مشکلات مردم حوزه انتخابیه چابهار با ۶ شهرستان را در مرکز کشور پیگیری کردهام و دو بار نیز در دیدار با شخص ریاست جمهوری روی موضوعات مختلف و از جمله اجرای طرحهای بزرگ اقتصادی برای تحقق عملی توسعه سواحل مکران بحث و تبادل نظر شده و اتفاقات خوبی در حال رقم خوردن است.
نماینده مردم شهرستانهای چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر راه و شهرسازی که به همراه رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان سفر کرده بود ریل گذاری از خاش به ایرانشهر را آغاز کرد و قول داد با حل مشکلات و پرداخت مطالبات پیمانکار طرح تا پایان سال ۱۴۰۴ راه آهن چابهار به زاهدان را تکمیل و بهرهبرداری کنند.
بجارزهی با اشاره به اینکه رئیس جمهور شخصا پیگیر حل مشکلات و مطالبات مردم است و با بر تسریع فعالیت کریدور شمال - جنوب تاکید کرده است برای موضوعات خاص چابهار تصمیمگیری میکند، خاطرنشان کرد: حتی در دیداری که با دکتر پزشکیان داشتم، گفتند کریدور شمال جنوب از بس تکرار شده و اجرایی نشده هم اینک نامش را میگذاریم «کریدور چابهار» و بر فعال سازی با استفاده از توان و فکر کارشناسان و تخصیص اعتبارات و پیگیری شبانهروزی آن تاکید داریم.
وی بر اجرای طرحهای بزرگ اقتصادی و حل مشکلات اشتغال، تکمیل شبکه گازرسانی به تمام نقاط شهری و روستایی و اجرای طرح هادی در ۴۰۰ روستای حوزه انتخابیه چابهار تاکید و گفت: وزارت راه و شهرسازی هم از سوی ریاست جمهور مسئول رسیدگی به اقتصاد دریامحور و اقیانوس محور شده است که این نوع نگاهها میتواند به توسعه هر چه بهتر چابهار و این خطه از ایران اسلامی سرعت بخشد.
نماینده مردم شهرستانهای چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: سیستان و بلوچستان نیازمند توجه و تغییر نگاهها است و بنظرم این امر در دولت وفاق ملی در حال انجام است و خیلی امیدوار هستیم، مثلا کمبود ۲۰۰۰ تخت بیمارستانی در جنوب سیستان و بلوچستان بعد از سالها جبران شود تا مردم برای علاج کمترین بیماری به سایر نقاط ایران با هزینههای بالا و درد و رنج سفر نکنند.
بجارزهی بر آسفالت حداقل ۳۰۰۰ کیلومتر راه خاکی و ساخت ۲۱ هزار پل، ابنیه فنی و آبنما در ۶ شهرستان چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد تاکید و افزود: تکمیل طرحهای نیمه تمام حوزه راه از درخواستهای مهم است که امیدوارم مورد توجه وزارت راه و شهرسازی قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه هم اینک ساخت ۶۰۰۰ کلاس درس در حوزه انتخابیه چابهار بزرگ مورد درخواست است تا سرانه فضای آموزشی این ۶ شهرستان از کمتر از دو مترمربع به ازای هر دانش آموز به حداقل هشت مترمربع سرانه استاندارد کشوری نزدیک شود، افزود: با همراهی مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان از روز اول حضور در مجلس پیگیری جذب و تبدیل وضعیت نیروهای خرید خدمات بوده و امیدوارم طبق قول وزیر آموزش و پرورش این مشکل حل شود.
وی بر پیگیری تحقق تمام مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب در دهه ۸۰ و همچنین عملیاتی شدن تمام مصوبات سفر رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی به سیستان و بلوچستان تاکید کرد و افزود: امیدوارم این سفر رئیسجمهور روزهای خوشی را برای مردم رقم بزند و مشکلات روز به روز کمتر شود و شاهد توسعه این استان باشیم.
نماینده مردم شهرستانهای چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: شهرستانهای جنوب سیستان و بلوچستان و مناطق ساحلی از گواتر تا زرآباد و ۶ شهرستان حوزه انتابیه چابهار بزرگ به ویژه مسیرهای ارتباطی منتهی به بندراقیانوسی چابهار از طرف زرآباد به کنارک و زاهدان و بم به چابهار نیازمند ساخت حداقل ۶۰ جایگاه سوخت جدید برای رونق ترانزیت کالا و حل مشکل کاهش صفها است.
بجارزهی با بیان اینکه شهر گردشگری چابهار با توجه به جمعیت بالا و سفر مسافران و سرمایهگذاران در طول سال نیازمند ساخت هشت جایگاه سوخت جدید است تا شاهد رفاه و آسایش مردم در تحویل سوخت در کمترین زمان باشیم، گفت: با توجه به جمعیت شهرچابهار و توریستی بودن آن افزایش تعداد جایگاههای سوخت برای رفاه و آسایش مردم امری ضروری است.
وی افزود: حوزه انتخابیه چابهار شامل ۶ شهرستان چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد با جمعیت بیش از ۷۰۰ هزار نفر با پراکندگی بالا و نبود حمل و نقل عمومی و تردد روزانه مردم در مسیرهای مختلف شهری و روستایی نیازمندی فوری در حوزه ساخت جایگاه جدید سوخت است و براساس پیش بینی و نیاز مردم اقدام و جایگاه سوخت جدید راه اندازی تا شاهد کاهش صفهای سوخت باشیم.
وی بیان کرد: ساخت حداقل دو جایگاه سوخت در هر کدام مراکز بخشها، مناطق پرجمعیت و پر تردد و شهرهای ساربوک، نگور، پیرسهراب و پلان ضروری است و اینکه در مرکز بخش و مرکز شهرستانهای حوزه انتخابیه چابهار جایگاه سوخت وجود نداشته باشد آزار دهند و غیر قابل قبول است.
نماینده مردم شهرستانهای چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شهر نگور مرکز شهرستان دشتیاری بعد از سالها فاقد حتی یک جایگاه سوخت است، افزود: این یکی از موارد نادر در کل کشور شاید باشد که مرکز یک شهرستان یک جایگاه سوخت نداشته باشد و مردم گرفتار مشکلات عدیده و در صفهای کیلومتر در سایر مناطق باشند و فکری هم برای این امر نشود.
وی بر ضرورت ساخت جایگاه تاسیسات گاز نیز در مراکز بخشها و مناطق و دهستانهای مختلف پرجمعیت تاکید و افزود: حداقل ۳۰ جایگاه تاسیسات گاز جدید در شهرستانهای چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد مورد نیاز است.
نماینده مردم شهرستانهای چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد در مجلس شورای اسلامی برداشتن کدینگ از کارتهای سوخت مردم سیستان و بلوچستان را از دیگر معضلات و مشکلات مهم عنوان و افزود: اگر می خواهیم گردشگری را رونق و شاهد افزایش سفرهای مردم کشور به این منطقه توریستی باشیم باید کدینگ کارت سوخت در تمام شهرستان های سیستان و بلوچستان برداشته شود.
بجارزهی گفت: سرمایهگذاران برای راهاندازی جایگاه سوخت و جایگاه گاز CNG آمادگی کامل دارند لذا طی فراخوان مسوولان حوزه وزارت شرایط را اعلام کنند تا شاهد حل مشکلات مردم با ساخت ۶۰ جایگاه جدید سوخت و حداقل ساخت ۲۰ جایگاه گاز CNG برای نخستین بار در کمترین زمان در جنوب سیستان و بلوچستان باشیم.