دکتر نجارزاده در همایش «تأمین مالی تولید: از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازی» تاکید کرد: عزم جزم شبکه بانکی کشور برای تقویت بنگاه سازی در کشور

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روابط عمومی بانک ملی ایران، رئیس شورای هماهنگی بانک ها  در این همایش که با حضور محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی، محمد رضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی، نمایندگان مجلس و مدیران عامل بانک های دولتی و خصوصی با هدف بررسی نقش نهادهای مالی در توسعه تولید و تأمین مالی پایدار و به میزبانی بانک ملی ایران برگزار شد،تاکید کرد: نظام بانکی با باور به اهمیت خروج از بنگاه داری و تقویت روند بنگاه سازی، با همه توان و بسیج همه امکانات نقش خود را در تسهیل مسیر بنگاه‌سازی و توسعه اقتصادی ایفا خواهد کرد.

وی همچنین بر لزوم هم‌افزایی بین منابع مردمی و سیاست‌های کلی نظام، برنامه هفتم توسعه و راهبردهای دولت تأکید کرد.

نجارزاده با ارائه گزارشی از چگونگی برگزاری همایش «تأمین مالی تولید: از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازی» گفت: در این رویداد، که در راستای شعار سال ۱۴۰۳ و منویات مقام معظم رهبری برگزار می شود، محورهای متعددی از جمله نقش نهادهای مالی در توسعه ظرفیت‌های اقتصادی ملی، تأثیر تأمین مالی بر توسعه کسب ‌وکارهای تولیدی و مدیریت نقدینگی را مورد بحث  صاحب نظران قرار می گیرد.

وی افزود: در این همایش که به میزبانی بانک ملی ایران برگزار شده است، بیش از ۸۰ مقاله پژوهشی دریافت و چکیده آن‌ها به حضار ارائه شده است. این مقالات بر محور موضوعاتی چون توسعه بیشتر بنگاه‌ها و چالش‌های ناشی از تملک بنگاه‌ها توسط بانک‌ها، مورد بررسی قرار می گیرند. 

رئیس شورای هماهنگی بانک ها ادامه داد: در پنل‌های تخصصی با حضور اساتید دانشگاه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، راهکارهای عملی برای خروج از بنگاه‌داری و حمایت از بنگاه‌سازی به عنوان راهکاری اجرایی مورد تبادل نظر قرار می گیرد.

گفتنی است این همایش با استقبال گسترده کارشناسان اقتصادی، نمایندگان مجلس و متخصصان حوزه مالی همراه بود و به‌عنوان گامی در جهت تقویت زیرساخت‌های اقتصادی کشور مورد تحسین قرار گرفت.

ابوالفضل نجارزاده رئیس شورای هماهنگی بانک ها در همایش «تأمین مالی تولید: از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازی» گفت: برگزاری این همایش نقطه عطفی در نظام بانکی کشور است و قطعا نظام بانکی با راهبری وزارت امور اقتصادی و دارایی عزم خود را جزم کرده است تا با سرعت بخشیدن به خروج از بنگاه داری،روند تامین مالی بنگاه ها را بهبود بخشیده و به تقویت بنگاه سازی در کشور بپردازد.