۶۴ درصد اراضی کشاورزی مرکزی سنددار شدند

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رسول احمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ گفت: با تصویب قانون حدنگاری در سال ۱۳۹۴ قانون‌گذار یک مهلت پنج ساله در این قانون پیش‌بینی کرده که در این مدت همه اراضی کشاورزی که مردم در اختیار دارند، سند حدنگار آن‌ها صادر شود.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان مرکزی بیان کرد: بعد از وقفه‌ای که در جهت اجرای این قانون در این مدت پیش‌ آمد، این مسئولیت به سازمان ثبت اسناد و املاک محول شد.

وی افزود: بعد از این فرایند سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برای اینکه به خوبی قانون اجرا شود قراردادهایی را با شرکت‌های مشابه در کلیه استان‌ها منعقد کرد و وظیفه این شرکت‌ها بر این شد که مدارک مردم را جمع‌آوری، مستندسازی و نقشه‌برداری کنند و بعد از اینکه مردم مدارک را به ادارات ثبت ارائه کردند، اداره نسبت به تثبیت آن‌ها اقدام کند و فرایند ثبت سند در این جهت انجام شود و به نوعی می‌توان مشکلات حقوقی مردم هم متعاقب صدور سند کم خواهد شد.

احمدی اظهار کرد: فرایند و اقدامات ثبت رایگان است و در اکثر شهرستان‌ها به خصوص شهرستان‌هایی که پهنه بزرگتری دارند و اراضی کشاورزی در آن‌جا وسیع است؛ شرکت مشاور در آن‌جا مستقر شده و نمایندگان شرکت در ادارات ثبت اسناد شهرستان‌ها به خصوص اراک، ساوه، خمین، شازند، زرندیه و بقیه آن‌ها حضور دارند.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان مرکزی تصریح کرد: بنابراین توصیه می‌شود، مردم در این‌ فرصتی که باقیمانده، تا پایان سال، مدارک خود را تحویل شرکت دهند تا با توجه به مدارک نسبت به نقشه‌برداری اراضی اقدام و نقشه را به ما تحویل دهند و از طریق سامانه سهاک کارشناسان ما بررسی کرده و فرایند صدور سند انجام شود.

احمدی با اشاره به اینکه ۶۴ درصد اراضی کشاورزی مرکزی سنددار شدند گفت: حدود ۴۷۲هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان مرکزی سند حدنگار صادر و تحویل مردم شده است.

وی خاطرنشان کرد: ان‌شاءالله پایان سال آمار خوبی داشته باشیم و پیشرفت قابل توجهی در راستای صدور سند و حدنگاری اراضی به دست آوریم.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان مرکزی با اشاره به اینکه ۶۴ درصد اراضی کشاورزی مرکزی سنددار شدند گفت: حدود ۴۷۲هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان مرکزی سند حدنگار صادر و تحویل مردم شده است.