به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جک ریلی درب پارکینگ ، از انواع جک برقی است که روی درب پارکینگ وصل شده و درحقیقت، آن را به درب اتوماتیک پارکینگ ریلی مبدل میکند. کارکرد این جک، به شکلی است که درب پارکینگ را به حالت افقی و با وارد کردن نیرو از بالا یا پایین به سمت اطراف می کشد و آن را باز میکند. این ابزار هم مانند بقیه ی جکهای اتوماتیک، به آسانی و ازفاصله دور، باز میشود.
مزیت های درب ریلی
با انتخاب درب ریلی پارکینگ مزیت های زیادی حاصل می شود که اصلی ترین این مزیت ها، صرفهجویی در فضا می باشد. این صرفهجویی میتواند به حالت خمیدگی های گوناگون، موقعیت کاربرد حداکثری از محیط پارکینگ را ایجاد کند. بعضی از مزایای کاربرد انواع درب پارکینگ ریلی عبارتند از؛
ظاهر و نمای زیبا و مدرن
اشغال فضای کمتر و صرفه جویی در اتلاف فضا
خرابی کمتر و طول عمر بالا
عدم نیاز به فضای بالای درب
کاهش مصرف انرژی
افزایش امنیت
کاهش آلودگی صوتی محیط
امکان نصب درب نفر رو
نکات مهم در کاربرد درب ریلی:
از جمله نکاتی که باید در تولید و راه اندازی درب ریلی یا اسلایدی کشویی قابل توجه قرار گیرد، به چرخهایی مربوط است که در بخش پایین درب ریلی یا درب کشویی گذاشته شده اند. به علاوه تراز بودن درب ریلی یا کشویی نیز اهمیت بسیار زیادی دارد چون که در صورتی که درب ریلی روی سطح بازشونده، حالت تراز نباشد، با گذشت زمان درگیر استهلاک شده و باعث کاهش طول عمر آن میشود و یا حتی ممکن است در این حالت سبب خارج شدن آن از روی ریل شود.
عوامل مؤثر در قیمت درب ریلی با وزن و ابعاد درب ریلی یا درب کشویی رابطه ی مستقیم با قیمت درب ریلی دارد چون که هرچه اندازه درب بیشتر باشد، باعث افزایش وزن درب شده و قطعأ درب مورد نظر قیمت بیشتری خواهد داشت. ولی معمولا درب ریلی به کار برده شده در ساختمانهای مسکونی، به علت داشتن اندازه کوچکتر نسبت به انواع صنعتی آن ، ابعاد درب کمتر بوده و در نتیجه قیمت کمتری دارد.
علاوه براین، به علت وزن کمتر دربهای ریلی به کار برده شده در بناها، امکان نصب موتور درب اتوماتیک ریلی با قدرت پایین برای آنها به وجود می آید که همین موضوع قیمت نهایی درب را بسیار پایین می آورد.ولی نوع دیگری از این دربها در ورودی کارخانه ها و سازمانها استفاده میشود که به علت ابعاد بزرگ درب، از وسایل و قطعه های مستحکم تر و قوی تری استفاده میشود. بنابراین قیمت نهایی درب ریلی در این اندازه، نسبت به درب ریلی استفاده شده در ورودی ساختمان مسکونی، بیشتر می شود.
کرکره برقی چیست
کرکره برقی چیست نوعی کرکره ای است که برای ایمنی و امنیت بیشتر، با استفاده از ورق فولادی ساخته شده است. این نوع کرکره برقی عمدتا برای استفاده در صنعت، اما ممکن است در برخی از کاربردهای خانگی نیز مورد استفاده قرار گیرد.
کرکره برقی فولادی معمولاً از ورق فولادی با ضخامت بالا ساخته شده است که به دلیل مقاومت بالای خود در برابر شکستن و خرد شدن، به عنوان یکی از مصالح ساختمانی مناسب برای استفاده در محیطهای صنعتی شناخته میشود. همچنین، کرکرههای برقی فولادی معمولاً با پوشش پلیاستر، پوشش پلیاورتان و یا پوشش پلیآمید پوشیده میشوند که مقاومت بالا در برابر خوردگی و زنگ زدگی را افزایش میدهد.
ویژگی کرکره برقی
کرکره فولادی به دلیل ویژگیهایی مانند مقاومت بالا در برابر آتش، خوردگی و شکستن، مقاومت بالا در برابر سرقت، آسیبهای فیزیکی و ایمنی بیشتر، به عنوان یکی از راهحلهای امنیتی در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین، کرکره برقی فولادی به دلیل ساختار محکم و قابل اعتماد، به عنوان یکی از راهحلهای مناسب برای حفاظت از اماکن مسکونی و تجاری در برابر سرقت و نفوذ استفاده میشود.
در کل، کرکره های برقی فولادی یکی از راهحلهای امنیتی و مقاوم در برابر شرایط سخت و آسیبهای فیزیکی است که در صنایع مختلف و در برخی از کاربردهای خانگی نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
مزایا و معایب کرکره برقی فولادی
مزایا کرکره فولادی:
-
مقاومت بالا در برابر آتش و حرارت: کرکره فولادی به دلیل ساختار فولادی خود، مقاومت بالایی در برابر حرارت و آتش دارد و در صورت حریق، از شیشهها و دربهای اطراف اتاق جلوگیری میکند.
-
مقاومت بالا در برابر سرقت: کرکره فولادی به دلیل ساختار قوی و مقاومت بالا در برابر ضربه و خرد شدن، برای حفاظت از اماکن مسکونی و تجاری در برابر سرقت و نفوذ مورد استفاده قرار میگیرد.
-
ساختار محکم و قابل اعتماد: کرکره فولادی به دلیل ساختار محکم و قابل اعتماد، همیشه در حالت بسته قرار دارد و از رطوبت، گرد و غبار، آفتها و سایر عوامل محیطی محافظت میکند.
-
عمر طولانی: کرکره فولادی به دلیل ساختار محکم و مقاوم در برابر خوردگی و زنگ زدگی، دارای عمر طولانی است و نیاز به تعویض و تعمیرات کمتری دارد.
-
کارکرد برقی: با توجه به این که کرکره برقی فولادی با استفاده از یک موتور برقی کار میکند، کاربری آن بسیار راحتتر و سریعتر است.
معایب کرکره برقی فولادی:
-
هزینه: کرکره فولادی نسبت به دیگر نوع کرکرهها به هزینه بیشتری نیاز دارد.
-
وزن: وزن کرکره فولادی بیشتر است و نصب آن در برخی موارد ممکن است کمی دشوار باشد.
-
نیاز به نگهداری: کرکره فولادی، به دلیل داشتن قطعات مکانیکی، نیاز به نگهداری دارد تا کارکرد آن بهتر باشد.
-
نیاز به برق: کرکره فولادی برای کارکرد به برق نیاز دارد و در صورت قطعی برق، قابل استفاده نخواهد بود.
در کل، کرکره فولادی یکی از راهحلهای امنیتی و مقاوم در برابر شرایط سخت و آسیبهای فیزیکی است که در صنایع مختلف و در برخی از کاربردهای خانگی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. اما باید به دلیل هزینهای بیشتر و وزن بالاتر آن، قبل از استفاده از آن، مزایا و معایب آن را با توجه به نیاز و شرایط خود به دقت بررسی کنید. همچنین، نگهداری و تعمیرات دورهای کرکره برقی فولادی نیز بسیار مهم است تا عمر آن را افزایش دهید و به بهترین شکل از آن استفاده کنید.