به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «محمدجعفر قائمپناه» در آستانه ۱۰۰ روزگی دولتِ علاوه بر ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده دولت از زمان استقرار تاکنون، گفت: امیدوارم که خبرگزاری جمهوری اسلامی بتواند با آزادی و استقلال عمل نمای کامل و دقیقی از اخبار دولت چه مثبت و چه منفی را بدون هیچگونه سانسور و یا دغدغهای به سمع و نظر مردم برساند.
گزینش باید فارغ از تنگ نظری، سلیقه شخصی و بدون هیچگونه تبعیض باشد
مسئول اداره امورگزینش کشور با اشاره به قانون مجلس شورای اسلامیدرباره لزوم گزینش در جذب نیروی انسانی در نهادها، سازمانها، وزارتخانهها و موسسات دولتی، گفت: دکتر پزشکیان در ایام انتخابات بر پیگیری سیاستهای کلی ابلاغی از سوی رهبر تاکید داشت. رهبر معظم انقلاب در بند ۳ سیاستهای ابلاغی، بر گزینش شایستگان به دور از تنگ نظری، سلیقه فردی یا گروهی و بدون هیچگونه تبعیضی تاکید داشتند. ما باید در گزینش نوآوری داشته باشیم تا بر اساس رهنمودهای کلی رهبر انقلاب، سیاست کلی نظام و قانون مجلس بتوانیم جوانان به خصوص کسانی که داناتر، عالمتر و شایستهتر هستند را در بدنه اجرایی دولت جذب کنیم و امیدوارم به تدریج این امر محقق شود.
وی افزود: جوانان ما باید امیدوار شوند که اگر علاقمند باشند می توانند در بدنه دولت به کار گرفته شوند. این امید برای جامعه ما ضروری و نشاط آور است و با گزینش صحیح نخبگان، میتوانیم جلوی فرار مغزها از کشور را بگیریم.
آغوش پزشکیان برای تمام سلایق و دیدگاهها باز است
قائمپناه با ارزیابی عملکرد ۱۰۰ روزه دولتِ وفاق،گفت: دکتر پزشکیان در ایام انتخابات تاکید داشتند که یک گروه، دسته و یا جریان فکری خاص به تنهایی قادر به اداره کشور نیست و این مهم را به عنوان یکی از شعارهای محوری خود مطرح کردند. پس از انتخابات نیز کابینه در راستای عمل به این وعده تشکیل شد. بنده در جلسهای که رقیب انتخاباتی دکتر پزشکیان برای تبریک آمد، حضور داشتم. رئیس جمهور به صراحت به ایشان اعلام کرد که اگر فردی دارید که میتواند به دولت کمک کند معرفی کنید؛ درحالی که هنوز تنفیذ صورت نگرفته بود که این نشان از آغوش باز دکتر پزشکیان برای پذیرش تمام سلایق و دیدگاههاست.
معاون اجرایی رئیسجمهور با مرور تشکیل شورای راهبری دولت چهاردهم و روند انتخاب وزرا، تصریح کرد: در این دولت برخی از وزرای دولت قبل به کار گرفته شدند. حداقل سه تا چهار تن از اعضای دولت قبل را با کمی جابجایی به کار گرفتیم و اکنون از اغلب تفکراتی که در عرصه سیاسی و در چارچوب نظام جمهوری اسلامی فعال هستند در دولتِ وفاق حضور دارند.
وی با ابراز تاسف نسبت به بی توجهی به زنان به عنوان نیمی از ظرفیت جامعه، اظهار داشت: هنوز هم به اندازهای که باید به بانوان توجه نشده است اما در دولتِ وفاق چهار خانم در هیات دولت حضور دارد؛ ۲ خانم به عنوان معاون رئیس جمهور، یک وزیر امور زیربنایی و سخنگوی دولت خانم هستند. درخصوص بکارگیری اقوام، برای اولین بار برادران اهل سنت در هیات دولت حضور دارند، ادعای ما این است که در سطح مدیران بالا و میانی، وفاق شکل گرفته است. در تمام معاونتهای وزارتخانهها نیز اقوام حضور دارند و بدون توجه به اینکه از چه قوم و چه مذهبی هستند بر اساس شایستگی به کار گرفته شدهاند.
دولت اعتقادی به خالصسازی ندارد/ راه گذشته را تکرار نمیکنیم
قائمپناه با اشاره به انتخاب استانداران سیستان بلوچستان، کردستان و خوزستان از میان اقوام بلوچ، کرد و عرب و همچنین انتصاب مدیران اهل تسنن برای اولین بار، گفت: بعضی از دوستان و همفکران ما از حضور افراد وابسته به جریان فکری مخالف و کسانی که در انتخابات برای رقیب دکتر پزشکیان تبلیغ کردند، انتقاد میکنند و ایراد میگیرند، در حالی که این ایراد نیست بلکه این عمل به وعدههای انتخاباتی دکتر پزشکیان است. قرار نیست، فقط گروه خاص وابسته به خودمان را در دولت حاکم کنیم. قرار بود از توانمندی همه افرادی که میتوانند به دولت کمک کنند، استفاده کنیم.
معاون اجرایی رئیسجمهور تاکید کرد: در سطح معاونان، در میان استاندارها و در سطح معاونان استاندارها این اتفاق افتاد. به دوستان و به کسانی که به تفکرات رئیسجمهور و برنامههایش علاقمندند، توصیه میکنم که اصراری بر این که مثل گذشته خالص سازی کنیم نداشته باشند. قرار نیست راه گذشته را تکرار کنیم.
وی تاکید کرد: هیچ گروه و دستهای حق ندارد، ایران، رهبری و یا جمهوری اسلامی را به نفع خود مصادره کند. ایران و جمهوری اسلامی متعلق به همه ایرانیان است؛ از بلوچی که در سیستان و بلوچستان است تا عزیز ترکی که در جلفاست، تا آن عزیزی که در سرخس و خرمشهر و در اقصی نقاط سراسر ایران است. همه ایرانیان باید در حاکمیت و سرنوشت خود سهیم باشند؛ تمام گرایشهای فکری، سیاسی، قومی و مذهبی باید سهمی در اداره کشور خود داشته باشند. باید این نگاه را اصلاح کنیم که اگر فقط یک گروه خاص حاکم شوند، مردم نیز این دیدگاه را نپذیرفتند.
سرپرست نهاد ریاست جمهوری با اشاره به تحقق شعار وفاق در سفرِ دولت به سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: در دیدارهای رئیسجمهور در زاهدان، تمام عزیزان حضور پیدا کردند. چه برادران بلوچ، چه برادران سنی با شور و اشتیاق از انتصاب استاندار استقبال کردند و حتی یک مورد مخالفت ندیدیم. اگر این نماد وفاق نیست پس چیست؟