جهادگران بسیجی کشور در رویداد ملی اعطای نشان فردوس تجلیل شدند

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اولین رویداد ملی اعطای نشان فردوس برای تجلیل از جهادگران بسیجی در سالن دانشگاه انقلاب اسلامی تهران با حضور  سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار حسین معروفی معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین، سردار محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور و جمعی از فرماندهان و مسئولان لشکری و کشوری و همچنین بسیجیان سراسر کشور  برگزار شد.

سردار محمد زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی، در آئین اعطای نشان ملی فردوس به جهادگران به عنوان میزبان این برنامه، طی سخنانی اظهار داشت: زمانی که رهبر انقلاب در سال ۱۳۴۷ برای کار جهادی به شهرستان فردوس رفتند، شاید کمتر کسی تصور می‌کرد که این سبک مدیریت جهانی شود.

مدیریت خدمت‌گزاری نشأت‌گرفته از تفکر رهبر انقلاب:

وی مدیریت خدمت‌گزاری را نشأت‌گرفته از تفکر رهبر انقلاب دانست و گفت: بسیج سازندگی در دهه هفتاد با فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی تشکیل شد و امروز منبع خیر و برکت شده است.

اهمیت خدمت در بسیج سازندگی:

سردار زهرایی خدمت را تنها پنجره‌ای دانست که تاریخ انقضا ندارد و گفت: خدمت کار ویژه بسیج سازندگی است و هر کسی در این عرصه فعالیت می‌کند باید این فرصت را غنیمت بداند و از آن برای خدمت به مردم استفاده کند. وی افزود: جریان جهادی کشور باید تکثیر شود و این تکثیر تفکر جهادی بر عهده جهادگران است و نشان ملی فردوس برای همین منظور اعطا می‌شود.

بخشی از سخنان سردار محمد زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی

نهادینه‌سازی حرکت‌های جهادی:

مسئول بسیج سازندگی گفت: فردوس خاستگاه حرکت‌های جهادی است و یکی از وظایف دبیرخانه حرکت‌های جهادی، نهادینه‌سازی این حرکت‌هاست. وی بیان کرد: هر دستگاه یا فردی که عَلَم مردمی‌سازی و موفقیت مردم را بلند کند، نشان فردوس را دریافت می‌کند.

برگزاری اولین رویداد ملی فردوس:

وی گفت: امروز اختتامیه اولین رویداد ملی فردوس است و ان‌شاءالله در سال‌های بعد با مشارکت حداکثری نهادها و سازمان‌ها برگزار خواهد شد.

سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، به عنوان سخنران اصلی یک برنامه، درباره تفاوت‌های مدیریت جهادی و کلاسیک و اهمیت مدیریت جهادی در دوران انقلاب اسلامی سخن گفت.

مدیریت پیش از انقلاب:

سلیمانی با اشاره به شیوه مدیریت کشور در دوران پیش از انقلاب، اظهار کرد: در شهریور سال ۱۳۲۰ ایران به صورت کامل اشغال شد، در حالی که هیچ‌گاه در تاریخ ایران به صورت کامل اشغال نشده بود. این در شرایطی بود که همه مؤلفه‌ها برای مقاومت وجود داشت، اما مقاومتی شکل نگرفت و کشور اشغال شد. وی افزود: در دوره رضاخان ارتش نوین شکل گرفت، اما آن ارتش ۱۲۵ هزار نفری که از پشتیبانی انگلستان برخوردار بود، نتوانست در برابر اشغالگران بایستد. دلیل این امر تفاوت در مدیریت آن دوران با سال‌های بعد از انقلاب و ایجاد مدیریت جهادی بود. رضاخان وابسته به انگلیسی‌ها بود و با فرمان انگلیسی‌ها نیز ارتش تسلیم شد.

بخشی از سخنان سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در برنامه نشان فردوس

مقایسه با دوران پس از انقلاب:

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تأکید کرد: آن اتفاق را با شهریور ۵۹ مقایسه کنید که تازه انقلاب شده بود و نیروهای دفاعی کشور هم متحول شده بودند. مستشاران رفته بودند و ناآرامی‌هایی در نقاط مختلف کشور وجود داشت. تمام شرایط برای پیروزی صدام وجود داشت، اما ۳۳ روز مردم در خرمشهر برابر یک ارتش مجهز با پشتیبانی جهانی ایستادگی کردند. دلیل پیروزی‌های ما در دفاع مقدس، مدیریت جهادی مبتنی بر ولایت فقیه بود.

سبک مدیریت غربی و دستاوردهای انقلاب اسلامی:

وی با اشاره به تفاوت مدیریت در دوران پهلوی و انقلاب اسلامی ایران، گفت: در هیچ دوره‌ای سبک‌ مدیریت غربی برای کشور ما و کشورهای اسلامی دستاوردی نداشته است و ما جز با تمسک به داشته‌های خود نمی‌توانیم پیروز باشیم.

نقش رهبری و مدیریت جهادی:

سلیمانی گفت: رهبر انقلاب اسلامی پرچمدار حرکت‌های جهاد سازندگی هستند و حرکت‌های جهادی از درخشان‌ترین اقدامات کشور است. می‌توان ادعا کرد تمام موفقیت‌های ما ریشه در مدیریت جهادی و مقاومت دارد. دوره‌ای که امام و امت با هم همراه شدند و پیروزی‌ها را برای کشور فراهم کردند.

بخشی از سخنان سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در برنامه نشان فردوس

تربیت جوانان در مکتب جهادی:

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: جوانان باید در مکتب جهادی تربیت شوند و در عرصه‌های مختلف حضور پیدا کنند و با حرکت و مدیریت جهادی پیشرفت و بالندگی را برای کشور به ارمغان بیاورند. وظیفه ما حمایت از گروه‌های جهادی و تفکر جهادی است.

دوری از مکتب انقلاب اسلامی:

وی دلیل فقدان موفقیت و کاستی در برخی حوزه‌ها را دوری از مکتب انقلاب اسلامی دانست و گفت: باید دقت کنیم از آرمان‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی و رهبر انقلاب فاصله نگیریم تا بتوانیم پیش برویم و به موفقیت برسیم.

در پایان این برنامه نشان فردوس به فعالان این حوزه اعطا شد.

در پایان این برنامه از برنامه جهادیاران که توسط سازمان فضای مجازی در دو نسخه اندروید و پی سی تهیه شده بود با توضیحات دکتر مسلم معین رئیس سازمان فضای مجازی پرده برداری شد.

 

اولین رویداد ملی اعطای نشان فردوس برای تجلیل از جهادگران بسیجی در سالن دانشگاه انقلاب اسلامی تهران برگزار شد.