به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «جیمز الدر»، صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) تصریح کرد آنچه در نوار غزه فلسطین از نظر نقض قواعد و قوانین بینالمللی رخ میدهد و همچنین تداوم فرار از مجازات نمیتواند تا سال ۲۰۲۵ ادامه یابد.
بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، جیمز الدر همچنین خاطرنشان کرد که نسل جدیدی در غزه وجود دارد که در سایه ظلم و بیعدالتی رشد میکند و آنچه اکنون در غزه اتفاق میافتد «عادیسازی ظلم و بیعدالتی» است.
طبق آخرین آمار یونیسف، از ابتدای تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکنون، ۱۴ هزار و ۵۰۰ کودک فلسطینی به شهادت رسیدهاند و زنان این باریکه در کنار کودکان، بیشترین تاثیر را از جنگ، پذیرفتهاند.
پیشتر سازمان کودکان سازمان ملل (یونیسف) نیز با صدور بیانیهای تایید کرد که از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون ۱۴ هزار و ۵۰۰ کودک در نوار غزه به شهادت رسیدهاند.
در همین حال آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که تنها در یک ماه ۱۶۰ کودک در نوار غزه به شهادت رسیدهاند.
پیش از این نیز، «فیلیپ لازارینی»، کمیسرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) خاطرنشان کرد از ابتدای جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه ۱۴ هزار و ۵۰۰ کودک جان خود را از دست دادهاند.
کمیسر کل آژانس آنروا همچنین تصریح کرد: هر ساعت یک کودک در غزه جان خود را از دست میدهد و کشتار کودکان غیرقابل توجیه است.
رژیم صهیونیستی از گرسنگی بهعنوان یک سلاح استفاده کرده، شهروندان غزه را شکنجه و آنها را دچار نقص عضو کرده است. این رژیم همچنین آسیبهای روانی فراوانی را بر آنها تحمیل کرده که تصور آن هم غیرممکن است.
از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۴۴۵ روز میگذرد و مدتی است به دلیل دسترسی نداشتن به مواد غذایی و آب سالم، علائم سوءتغذیه و بیآبی روی کودکان و حتی بزرگسالان به وضوح خود را نشان میدهد. سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهادهای بینالمللی اعلام کرد هیچ خانهای در نوار غزه نیست که از ابتداییترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به سادهترین و اولیهترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.
ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه میدهد و بیش از ۲ ماه است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرالها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.
در همین راستا، سازمان دیدهبان حقوق بشر اعلام کرد رژیم صهیونیستی از کوچ اجباری و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه استفاده میکند.
از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، تلآویو میلیاردها دلار تجهیزات نظامی مختلف از آمریکا دریافت کرده است. براساس اعلام وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، این تجهیزات شامل ناوگان جدید جنگندههای اف-۳۵، تانک، موتور خودروهای زرهی، خودروهای جنگی و هزاران تُن تجهیزات نظامی دیگر میشود.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعملهای دیوان بینالمللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسلکشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه میدهد.
طبق آخرین آمار وزارت بهداشت فلسطین در غزه، شمار شهدای جنگ علیه غزه از هفتم اکتبر سال گذشته تاکنون به ۴۵ هزار و ۳۱۷ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۰۷ هزار و ۷۱۳ نفر افزایش یافته است.