به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ دوره ریاست کوتاه سیدمیرشاد ماجدی بر هیأت فوتبال استان تهران، روز چهارم اسفندماه به پایان خواهد رسید. ماجدی که پس از استعفای برکناریگونه حبیبالله شیرازی از هیأت فوتبال استان طی برگزاری انتخابات و پیروزی با رأی اکثریت در مجمع به ریاست فوتبال پایتخت رسید، حالا در آستانۀ پایان دوره بیش از یک ساله ریاستش بر فوتبال تهران قرار دارد. انتخابات قبلی هیأت روز ۱۸ مهرماه سال ۱۴۰۲ برگزار شد که در پایان از ۴۴ عضو مجمع، سیدمیرشاد ماجدی با ۲۷ رای به کرسی ریاست دست یافت.
طبق اساسنامه هیأتهای استانی مصوب فدراسیون فوتبال که مورد تأیید و بر اساس آئیننامههای فیفا هم هست، ۶۰ روز پیش از پایان دوره رسمی ریاست هیأت فوتبال یک استان، دبیر هیأت که دبیر مجمع هم هست میبایست مقدمات ورود هیأت به فضای انتخاباتی را فراهم کرده و اموراتی اعم از انتشار آگهی رسمی برگزاری انتخابات هیأت در روزنامه رسمی، ارسال دعوتنامه به اعضای مجمع هیأت استان و سایر مسائل را انجام بدهد اما معضل اصلی اینجاست که فوتبال تهران دبیر ندارد!
در تاریخ ۹ مهر ۱۴۰۳، رضا عابدینی طی حکمی از سوی سیدمیرشاد ماجدی به سرپرست دبیرکلی هیأت فوتبال استان تهران منصوب شد. عابدینی که هنوز مدت سرپرستیاش تمام هم نشده اما مشکل دیگری دارد و آن هم بحث انطباق مدارک تحصیلی است. عابدینی مدعی شده بود که مدرک کارشناسی ندارد و لیسانس دارد که این اظهارات شاذ و عجیب از سوی وی، باعث شد تا بحث مدرک تحصیلی وی جدی شود و در نهایت تطبیق آن مورد تأیید قرار نگرفت تا او در ظاهر مشاور ماجدی باشد، نه دبیر هیأت.
بیشتر بخوانید؛
بلاتکلیفی محض در هیأت فوتبال استان تهران؛ بدون دبیر، بدون انتخابات!
شاید تعیین دبیر هیأت را بتوان پاشنۀ آشیل مدیریت ماجدی بر فوتبال پایتخت دانست. بازیکن سابق تیم فوتبال استقلال برخلاف رؤسای پیشین هیأت تهران، فضای آرامی را بر فوتبال پایتخت مستولی کرده و نشان داده از پسِ مدیریت فوتبال تهران بر آمده. شاید اولین بار باشد که مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران تمام قد از رئیس هیأت دفاع کند و او را یک انتخاب صحیح از سوی اعضای مجمع بداند و به ادامه کار او در رأس هیأت استان راغبتر باشد تا این که دوباره بخواهد با یک مدیر دیگر در فوتبال تهران کار کند.
اگر چه رضا عابدینی سالها پیش از عباس تیموری بر سمت دبیری هیأت حضور داشت اما اساسنامه مصوب فدراسیون فوتبال مانع از این شده که دوباره با همان مدرک تحصیلی بخواهد جانشین تیموری شود. به جز این تصمیم بحث برانگیز، ماجدی توانسته فوتبال تهران را به درستی مدیریت و آن را به درستی راهبری کند اما این که بخواهیم او را در جایی جز فوتبال تهران متصور شویم و دوباره فوتبال تهران را درگیر ناهماهنگی با اداره کل و فدراسیون ببینیم، هرگز اتفاق مثبتی نیست.
ماجدی که سابقه چندین ماه سرپرستی فدراسیون فوتبال پیش از شکست مقابل مهدی تاج در انتخابات شهریورماه ۱۴۰۱ را هم داشت، مشخصاً توانسته از تجربیان مدیریتیاش در فوتبال پایتخت استفاده کند و اکنون به رئیس هیأت موفقی تبدیل شود. بنابراین اصلاً بیراه و دور از دسترس نیست که در مجمع اسفندماه هیأت فوتبال استان تهران، ماجدی با اختلاف چشمگیر نسبت به هر رقیب دیگری که در انتخابات شرکت کند، مجدداً به پیروزی رسیده و بر مسند قدرت تکیه بزند.
بیشتر بخوانید؛
جوادی: انتخابات هیاتفوتبال تهران را پیگیری میکنیم؛ آماده واگذاری ۲ استادیوم به سرخابیها هستیم
طبق اساسنامه هیأتهای استانی، هیأت تهران موظف به برگزاری انتخابات خود نهایتاً تا یک هفته پس از موعد مقرر یعنی ۴ اسفندماه است. این یعنی ماجدی تنها چند روز وقت دارد تا دبیر مورد وثوق و مورد تأیید خود و نهادهای نظارتی را معرفی کند تا دبیر جدید بلافاصله هیأت را به سمت و سوی انتخاباتی ببرد. از آن جایی که انتخابات فدراسیون فوتبال نیز ۱۱ اسفندماه برگزار خواهد شد، انتخابات تهران میبایست پیش از روز ۹ اسفندماه که روز قبل از تعطیلی جمعه هم هست، برگزار و رئیس آن مشخص شود.
در پیش بودن انتخابات فدراسیون فوتبال، اعلام کاندیداتوری بالقوه ماجدی برای ریاست فدراسیون و پالسهای متفاوت از سوی اطرافیان وی این مسئله را در اذهان متبادر کرده که انتخابات هیأت فوتبال استان تهران قرار است به تعویق بیفتد تا تکلیف انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال مشخص شود که پس از آن رئیس جدید هیأت فوتبال تهران معرفی شود. این مسئله هر چه که باشد، به نفع فوتبال تهران نیست چرا که پایتخت تازه به سر و سامان و آرامش رسیده است.
رئیس کمیته امور استانهای فدراسیون فوتبال هم طی مصاحبهای، الزام به برگزاری انتخابات هیأت را متذکر شده؛ بنابراین هیچ بهانهای برای عدم برگزاری انتخابات وجود نخواهد داشت. شأن فوتبال استان تهران این نیست که رئیس آن ابتدا بهدنبال بختآزمایی در انتخابات ریاست فدراسیون باشد که اگر در آن مجمع به مراد دلش نرسید، آن وقت به تهران برگردد و در انتخابات پایتخت شرکت کند. بهطور حتم برای رئیس شدن ماجدی در فدراسیون وقت هست، اما چراغی که به خانه رواست را به مسجد نمیبندند!