رونمایی متفاوت سرخابی‌ها از ازبک‌ها؛ دستاوردسازی از طریق تشریفات!

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی دانا؛ روز گذشته باشگاه پرسپولیس به‌شکل رسمی از تمدید قرارداد با ستاره ازبکستانی خود یعنی اوستون اورونوف تا سال 2027 رونمایی به‌عمل آورد اما این رونمایی در قالبی جدید و شاید حتی اگزجره صورت پذیرفت.

در شرایطی که پیش‌تر در فوتبال ایران سابقه نداشته برای یک بازیکن هر چند ستاره، مراسم جشن تمدید قرارداد گرفته شود؛ اوستون اورونوف در سالن همایش‌های بانک مالک پرسپولیس با تشریفات خاصی از تمدید قرارداد با سرخ‌پوشان خبر داد.

هر چند این مراسم با یک و نیم ساعت تأخیر نسبت به ساعت اعلام شده از سوی باشگاه و با نارضایتی اصحاب رسانه برگزار شد اما در ادامه نشست خبری رضا درویش، مدیرعامل باشگاه نیز انجام گرفت که از حاشیه، بحث، جدل و نکته خالی نبود.

نکته جالب این‌جاست که شب گذشته هم باشگاه استقلال تصمیم به اعلام رسمی تمدید قرارداد با دیگر ستاره ازبکستانی شاغل در فوتبال ایران یعنی جلال‌الدین ماشاریپوف گرفت اما بدون تشریفات و جنجال، در قالب یک خبر و تصویر در ساختمان باشگاه.

بیشتر بخوانید؛
ماشاریپوف، دو ساله تمدید کرد

ماشاریپوف هم‌بازی کریستیانو رونالدو در النصر عربستان بوده، مرد سال فوتبال آسیاست و قطعاً کری‌یِر بسیار قوی‌تری نسبت به اورونوف جوان دارد اما این که چگونه پرسپولیسی‌ها مراسم گرفتند و استقلالی‌ها با موضوع عادی برخورد کردند، موضوعی دیگری است.

در شرایطی که تیغ تیز انتقادات هواداران بیخ گلوی رضا درویش را هدف قرار گرفته و سکوهای استادیوم شهرقدس در هر بازی اخراج یا برکناری درویش را یک‌صدا فریاد می‌زنند و داد و هوار لیدرهای منسوب به باشگاه هم کارساز نیست.

به‌نظر می‌رسد برگزاری مراسم تشریفاتی برای تمدید قرارداد با اورونوف، بیش از آن که یک تمدید باشد؛ دستاوردهایی برای مدیرعامل باشگاه داشته و او بیشتر به دنبال کسب محبوبیت بین سکوها بوده است.

بیشتر بخوانید؛
درویش: با بنیتز و کواچ مذاکره کرده بودیم؛ باقری نمی‌خواهد سرمربی باشد

این در حالی است که فرشید سمیعی، مدیرعامل باشگاه استقلال را می‌توان یکی از اصلی‌ترین جداشدگان پس از تغییرات در هیأت مدیره دانست اما سمیعی وظیفه‌اش را در کمال سادگی انجام داد و به دنبال فشار روی هیأت مدیره برای ابقایش از طریق تمدید با ماشاریپوف نرفت.

رونمایی باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس از تمدید قرارداد با ستارگاه ازبکستانی خود، تفاوت‌های بسیار با یک‌دیگر داشت.