حمله به بیمارستان‌ها بخشی از پاکسازی قومی و نسل‌کشی در غزه است

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «ریاض منصور» نماینده فلسطین در سازمان ملل در این نشست شورای امنیت به قرائت شهادت‌ها و پیام‌های پزشکان و کادر پزشکی فلسطین پرداخت، کسانی که در جریان فعالیت خود شهید شده یا شکنجه و مورد تجاوز قرار گرفته‌اند.

او در این نشست که بنا به درخواست الجزایر، رئیس دوره‌ای شورای امنیت برگزار شد، در حالی که اشک می‌ریخت پیام «محمود ابونجیله» پزشک اهل غزه را خواند که در جریان حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده بود.

ابونجیله که در بیمارستان‌ العوده فعالیت می‌کرد، در این نامه نوشته است: «آنان که تا آخر ماندند، داستان را خواهند دید... ما هر کاری که از دستمان برمی‌آمد، انجام دادیم. از ما یاد کنید.»

به گفته منابع فلسطینی، این پیام بر روی تابلوی بیمارستانی که ابونجیله تا زمان مرگ در آن کار می‌کرد، یافت شده است.

به نقل از روسیا الیوم، نماینده فلسطین در سازمان ملل گفت پزشکان در غزه در نبردی می‌جنگند که پیروزی در آن دشوار است، اما تسلیم نمی‌شوند. جامعه جهانی نتوانسته است بخشی از شجاعت کادر پزشکی غزه را از خود به نمایش بگذارد.

 او افزود: نیروهای اشغالگر پزشکان را دستگیر کردند و در زندان‌ها مورد آزار و اذیت قرار دادند و برخی از آنها در زیر شکنجه جان باختند. ما نباید به کارهای هولناکی که اشغالگر علیه فلسطینی‌ها در غزه مرتکب می‌شود، عادت کنیم.

منصور ادامه داد: هیچ توجیهی برای ارتکاب نسل کشی علیه مردم فلسطین توسط اشغالگر وجود ندارد. اشغالگران قصد دارند بیشترین حجم از خاک غزه را تحت کنترل خود درآورند و بیشترین تعداد مردم فلسطین را از بین ببرند. حمله به بیمارستان‌ها بخشی از پاکسازی قومی و نسل‌کشی در غزه است.

وی درباره حملات رژیم صهیونیستی به بیمارستان‌های کرانه باختری که با ادعاهای کاذب مبنی بر اینکه گروه‌های فلسطینی از بیمارستان‌ها به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند، پرداخت و گفت این رژیم صهیونیستی است که از بیمارستان‌ها به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کند وقتی که با پوشش غیرنظامی به بیمارستان‌ها یورش می‌برد و فلسطینی‌ها را بازداشت می‌کند.

نماینده فلسطین در سازمان ملل تأکید کرد جامعه جهانی باید مسؤولیت خود را برعهده گرفته و از ملت بی‌دفاع فلسطین حفاظت کند و به مصونییت رژیم صهیونیستی در برابر مجازات پایان دهد.

«عمار بن جامع» نماینده الجزایر و رئیس دوره‌ای شورای امنیت هم در این نشست گفت حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه، هدفی روشن و نگران کننده دارد و آن وادار کردن فلسطینی‌ها برای ترک سرزمین خود از طریق سیاست روشن پاکسازی قومی است. او گفت یکی از اصول این سیاست،‌ تخریب هدفمند سیستم بهداشتی است.

بن جامع به گزارش دفتر حقوق بشر سازمان ملل اشاره کرد که ۳۱ دسامبر منتشر شد و در آن آمده است رژیم صهیونیستی در ۱۳۶ حمله خود دستکم ۲۷ بیمارستان و ۱۲ مرکز درمانی را هدف قرار داده است.

وی افزود ۵۳ درصد از بیمارستان‌های غزه دیگر فعال نیستند، از بین ۱۳۸ مرکز بهداشت اولیه،‌ تنها ۶ مرکز به طور کامل فعال هستند و ۱۳۰ آمبولانس آسیب دیده است، بیش از ۱۴ هزار بیمار، برای درمان نیازمند انتقال به خارج از غزه هستند،‌ بیش از ۱۰۰۰ فلسطینی فعال در حوزه پزشکی شهید و صدها هزار تن دیگر از پرسنل بهداشتی بازداشت شده‌اند.

بن جامع همچنین به گزارش‌های سازمان‌های غیردولتی مبنی بر شکنجه و بدرفتاری اشاره کرد. طبق گزارش سازمان ملل، ‌بسیاری از پزشکان در طول بازداشت توسط رژیم صهیونیستی جان باختند.

اما «دوروتی شیا» دیپلمات آمریکایی در سازمان ملل، ادعاهای رژیم صهیونیستی را درباره اینکه جنبش حماس مسؤول کشتار فلسطینی‌هاست و از بیمارستان‌ها استفاده می‌کند،‌ مجددا تکرار کرد.

«واسلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل هم ضمن انتقاد شدید از ادبیات آمریکا و حمایتش از رژیم صهیونیستی که تل‌آویو را قادر می‌سازد همچنان به جنگ علیه مردم غزه ادامه دهد،‌ به تخریب کامل زیرساخت‌های غزه توسط رژیم صهیونیستی، سیاست گرسنگی دادن و شیوع بیماری و قحطی اشاره کرد.

او ارتش اشغالگر را به تنبیه دسته جمعی علیه فلسطینی‌ها در غزه و تخریب عمدی بیمارستان‌ها متهم کرد.

نماینده فلسطین در سازمان ملل در نشست شورای امنیت که درباره تحولات نوار غزه برگزار شد، با بیان اینکه پزشکان در غزه در نبردی می‌جنگند که پیروزی در آن دشوار است، اما تسلیم نمی‌شوند، تأکید کرد حملات رژیم صهیونیستی بخشی از اهداف این رژیم برای پاکسازی قومی و نسل‌کشی آن در غزه است.