هزینه بیش از یک میلیون دلاری پرسپولیس برای جذب مهاجم کنگویی استقلال!

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی دانا؛ تیوی بیفوما، مهاجم ۳۲ ساله کنگویی تیم فوتبال استقلال‌خوزستان که در نیم‌فصل اول لیگ برتر فوتبال ایران ۳ گل به ثمر رسانده و سابقه بازی در تیم‌های مطرحی مانند استراسبورگ فرانسه، اسپانیول اسپانیا و وست‌بروموویچ انگلستان را در کارنامه‌اش دارد، به مهره مهمی در نقل‌وانتقالات زمستانی تبدیل شده است.

باشگاه پرسپولیس از چند روز پیش مذاکرات خود برای جذب تیوی بیفوما را آغاز کرده و قصد دارد این بازیکن را با پرداخت رضایت‌نامه از تیم آبی‌پوش خوزستانی به خدمت بگیرد. درویش اعلام کرده که پرداخت با این بازیکن به توافق رسیده و قصد دارد در مذاکره با استقلال خوزستان، روند انتقال بیفوما به این تیم را نهایی کند.

با این حال شب گذشته کیوان بابادی با انتشار یک استوری اینستاگرامی نسبت به موضع‌گیری مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، واکنش نشان داد و هرگونه مذاکره‌ای با این باشگاه تهرانی درباره فروش بیفوما را کذب دانست. موضوعی که بعد از دقایقی با واکنش غیررسمی باشگاه پرسپولیس و انتشار نامه درخواست باشگاه پرسپولیس پاسخ داده شد.

طبق این نامه، رضا درویش از مدیرعامل باشگاه استقلال‌خوزستان خواستار اعلام شرایط انتقال بیفوما شده که بابادی در جواب این نامه، مبلغ رضایت‌نامه مهاجم کنگویی تیم خود را ۵۰۰ هزار دلار اعلام کرده است. شنیده‌ها حاکی از آن است که بیفوما هم یک میلیون دلار می‌خواهد و در واقع جذب این بازیکن یک و نیم میلیون دلار خرج خواهد داشت.

از همین رو گفته می‌شود درویش با توجه به رقم بسیار بالای انتقال بیفوما و گفت‌وگو با کریم باقری، از فرآیند جذب این بازیکن کنگویی منصرف شده و پرسپولیسی‌ها این رقم را برای یک بازیکن جوان‌تر هزینه خواهند کرد.

انتقال تیوی بیفوما از خوزستان به تهران، مبلغی بیش از یک میلیون دلار هزینه را روی دست باشگاه پرسپولیس خواهد گذاشت.