به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد جواد عسکری در یازدهمین نمایشگاه بینالمللی نهادههای کشاورزی تهران با بیان اینکه شرایط برای توسعه کشاورزی مهیا است، افزود: امنیت غذایی به امنیت ملی گره خورده و هر حکومتی براساس امنیت غذایی عمل نکند به طور حتم آسیب خواهد دید.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشاورزی سه برابر صنعت بازدهی دارد و ۳۰ درصد اشتغال کشور را به خود اختصاص داده است، اظهار داشت: بنابراین امنیت غذایی بسیار مهم و حساس است بنابراین قوانین مندرس و کهنه که لازم بوده تغییر کند را اصلاح و به روز رسانی کرده ایم و تنها کمیسیونی در مجلس هستیم که نگاهمان از پایین به بالاست.
وی تصریح کرد: برای داشتن کشاورزی پایدار باید دستگاه ها پای کار بیایند، بروکراسی اداری کمر تولید کننده را شکسته است و همه برای واردات محصولات کشاورزی تلاش می کنند که این مسئله نشان می دهد در اجرا مشکل داریم.
عسکری گفت: اگر امروز یک هزار تومان برای امنیت غذایی خرج کنیم بهتر از این است که ۱۰۰ هزار تومان برای بهداشت و درمان هزینه کنیم، اکنون دوره کارنس در بخش کشاورزی رعایت نمی شود و همین امر باعث بروز مشکلاتی شده است که باید برای آن چاره ای اندیشید.
وی با بیان اینکه مجلس مسیر توسعه کشاورزی را هموار کرده است، افزود: طرح های توسعه ای باید اجرا شود زیرا بازارهای منطقه خوب است که توجه زیادی به آن نشده است.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه در بخش دانش بنیان ها عقب هستیم، گفت: تنها ۳ تا ۶ درصد در بخش دانش بنیان ها رشد داشته ایم که رقم ناچیزی است درحالی که برای رسیدن به اهدافمان باید آنها را جدی بگیریم.
وی برتقویت بخش خصوصی تاکید کرد و افزود: ۲۵۰ هزار فارغ التحصیل کشاورزی در مقاطع مختلف داریم، بخش خصوصی باید با کمک علم و مراکز آکادمی بیش از گذشته تقویت شود و ما نیز بخش خصوصی را حمایت می کنیم.
عسکری اظهار داشت: طبق آمارها ۲۱ هزار و ۵۰۰ مجوز برای تولید پروتئین سفید فعال شد و سالانه دو میلیون و ۶۵۰ هزار تن مرغ تولید می شود اما باز هم نوسانات قیمتی داریم چون مردم به دلیل گرانی گوشت قرمز به گوشت سفید روی آورده اند.