قائم‌پناه: با احداث پل‌های آزادراه شمالی کرج ترافیک تا ۳۰ درصد کاهش خواهد یافت

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهوری در جریان سفر یک‌روزه به استان البرز و پس از بازدید از پروژه‌ پل‌های آزادراه شمالی کرج در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: به دلیل عظمت کار فرزندان ایران در این پروژه به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم که همت، عظمت و بزرگی کشورشان را با اقدامات این‌چنینی نشان می‌دهند.

وی یادآور شد: شاید این پروژه یکی از بزرگترین موارد در هنرهای عمرانی، معماری و پل‌سازی در دنیا باشد که در ۱۳۶ متر ارتفاع در حال بتن‌ریزی است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با تقدیر از جوانان ایران برای احداث این پروژه، اظهار کرد: اقدام جوانان ایرانی، حماسه سازندگی، رشد و پیشرفت ایران است.

قائم‌پناه درباره زمان آغاز بهره‌برداری از این پروژه، گفت: با اعلام استاندار البرز این پروژه در سال آینده افتتاح خواهد شد و یکی از گره‌های کور ترافیکی ورود به تهران را حل خواهد کرد و بین ۳۰ تا ۳۵ درصد کاهش ترافیک بین حصارک و پل کلاک ایجاد می‌کند.

وی افزود: این امر هم برای مردم کرج تسهیل رفت‌وآمد خواهد کرد و هم برای تمام مردم غرب و شمال‌غرب کشور که می‌خواهند وارد تهران شوند، راحتی ایجاد می‌کند.

مجتبی عبداللهی که در جریان سفر یک‌روزه محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهوری به استان البرز برای بازدید از پروژه‌های عمرانی دولت، وی را همراهی می‌کند، پس از بازدید از پروژه‌ پل‌های آزادراه شمالی کرج (پل‌های B1 و B0) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: احداث این پل‌ها منجر به رفع گره ترافیکی و کاهش حداقل ۳۵ درصد ترافیک عبورومرور خواهد شد که در نتیجه کاهش میزان مصرف سوخت را به همراه خواهد داشت.

وی یادآور شد: باتوجه به محاسباتی که صورت گرفته، می‌توان گفت هزینه این پروژه با صرف‌جویی سوخت بنزین، نهایتاً ظرف یک سال تا یک سال و نیم، جبران می‌شود.

استاندار البرز همچنین تاکید کرد: امیدوارم با تلاش شبانه‌روزی که برای پیشبرد این پروژه در پیش گرفته شده است، در چند ماه آینده این پروژه با حضور دکتر پزشکیان رئیس‌جمهوری، به مردم استان البرز و همه استان‌هایی که از مسیر کرج - قزوین استفاده می‌کنند، تحویل داده شود.

پل B1 آزادراه شمالی کرج (شهید سلیمانی) بزرگترین پل خاورمیانه است که سازه‌ها و پیچیدگی مهندسی ساخت آن در کشور، مشابهی ندارد.

مجتبی عبداللهی در جریان سفر یک‌روزه محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهوری به استان البرز و بازدید وی از ایستگاه متروی «شهید سلطانی» کرج با اشاره به اهمیت توسعه خطوط مترو در استان البرز، اظهار کرد: خط ۲ مترو کرج که به‌ تازگی وارد مرحله بهره‌برداری شده است، نقشی اساسی در کاهش ترافیک و بهبود جابه‌جایی شهروندان ایفا خواهد کرد.

وی یادآور شد: این پروژه با هدف تسهیل دسترسی به نقاط مختلف شهر و کاهش فشار ترافیکی طراحی شده و در راستای توسعه پایدار حمل‌ونقل عمومی، گام مهمی محسوب می‌شود.

عبداللهی تاکید کرد: با توجه به جمعیت بالای منطقه و تراکم مرکز کرج، این پروژه می‌تواند تاثیرات قابل‌توجهی در بهبود شرایط زندگی شهروندان داشته باشد.

استاندار البرز همچنین از معاون اجرایی رئیس‌جمهوری درخواست کرد برای رفع موانع اجرا و راه‌اندازی مرکز تعمیر و نگهداری قطار شهری کرج در اراضی دانشگاه خوارزمی اقدام لازم انجام شود.

ملیات ساختمانی بیمارستان «به‌آفرین» در سال ۱۳۹۲ در فردیس آغاز شد. این بیمارستان در ۱۲ طبقه با زیربنای ۲۸ هزار مترمربع و ظرفیت ۲۵۰ تخت در حال ساخت است که اکنون فارغ نخست آن با ظرفیت ۵۰ تخت با امکانات بستری، اتاق عمل، بخش تصویربرداری، آزمایشگاه، ICU، CCU، درمانگاه‌ها و داروخانه به بهره‌برداری رسید. مابقی بخش‌ها نیز در حال تکمیل است.

این بیمارستان از سوی بخش خصوصی و با هدف کمک به جبران کمبود تخت‌های بیمارستانی در استان البرز ساخته شده است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با اشاره به روند احداث پل‌های آزادراه شمالی کرج، گفت: مطابق اعلام استاندار این پروژه سال آینده افتتاح خواهد شد تا یکی از گره‌های کور ترافیکی ورود به تهران رفع شود و بین ۳۰ تا ۳۵ درصد کاهش ترافیک ایجاد کند.