به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در اولین روز کاری هفته چهارم بهمنماه، شاخص کل بورس تهران با رشد ۱۷ هزار و ۶۴۰ واحدی به ارتفاع ۲ میلیون و ۸۲۱ هزار و ۶۷۵ واحد رسید و سبزپوش شد. این رقم نشاندهنده رشد ۰.۶۳ درصدی نسبت به روز معاملاتی گذشته (چهارشنبه) است. در مقابل، شاخص هموزن بورس با افت ۳ هزار و ۶۹۵ واحدی به ارتفاع ۸۲۷ هزار و ۷۴۷ واحد سقوط کرد که نشاندهنده کاهش ۰.۴۲ درصدی نسبت به روز معاملاتی گذشته (چهارشنبه) میباشد.
ارزش بازار بورس تهران به ۸۹ همت و ۹۶۸ میلیارد تومان رسیده و تعداد ۸۴۶ هزار و ۳۸۹ معامله انجام شده است.
بیشترین تاثیر بر رشد و ریزش بورس تهران
نمادهای فملی، فولاد، نوری، وغدیر، پارسان و شستا بیشترین تاثیر را بر رشد شاخص کل بورس تهران داشتهاند. در عوض، نماد فارس بیشترین تاثیر را بر ریزش شاخص کل داشته است.
افت شاخص کل فرابورس ایران به ۲۶ هزار و ۹۴۴ واحد
در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، شاخص کل فرابورس ایران با افت ۴۸ واحدی به ارتفاع ۲۶ هزار و ۹۴۴ واحد رسید که نشاندهنده کاهش ۰.۱۸ درصدی نسبت به روز معاملاتی گذشته (چهارشنبه) است.
ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به ۱۵ همت و ۳۸۴ میلیارد تومان و ارزش بازار پایه فرابورس ایران به ۳ همت و ۳۶۲ میلیارد تومان رسیده است. تعداد ۷۹۴ هزار و ۷۸۹ معامله در بازار فرابورس انجام شده است.
بیشترین تاثیر بر رشد و ریزش فرابورس ایران
نمادهای آریا، مارون و فزر بیشترین تاثیر را بر رشد شاخص کل فرابورس داشتهاند، در حالی که نمادهای نیشکر، ومپنا، شگویا و انتخاب بیشترین تاثیر را بر ریزش شاخص کل فرابورس ایران داشتهاند.