دستور پخت املت قارچ و سبزی؛ صبحانهای رژیمی و خوشمزه برای شروع روزی پرانرژی
املت قارچ و سبزی یکی از انواع املت رژیمی است که یک صبحانه کامل محسوب میشود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ املت قارچ و سبزی یکی از انواع املت رژیمی است که یک صبحانه کامل محسوب میشود.
مواد لازم برای 4 نفر :
- تخممرغ زرده و سفیده جدا كرده 4 عدد 320 كیلوكالری
- نمك یكچهارم قاشق غذاخوری
- شیر كم چرب 2 قاشق غذاخوری 10 كیلوكالری
- پنیر فتای رنده كرده 40 گرم 100 كیلوكالری
- فلفل سیاه یكچهارم قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری 270 كیلوكالری
- پوره گوجه فرنگی 100 گرم 17 كیلوكالری
- كدو سبز خرد كرده 50 گرم 10 كیلوكالری
- قارچ ورقهای خرد كرده 50 گرم 7 كیلوكالری
- آبلیموی تازه به میزان مورد نیاز
روش تهیه :
سفیده های تخممرغ و نمك را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
آنگاه زردههای تخممرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود.
حالا قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با روغن زیتون چرب كنید و مایه فراهم كرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخممرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود.
اكنون پوره گوجه فرنگی، كدو و قارچ را به مدت 10 دقیقه، بپزید.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یك نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل كنید.