دستور پخت املت قارچ و سبزی؛ صبحانه‌ای رژیمی و خوشمزه برای شروع روزی پرانرژی

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ املت قارچ و سبزی یکی از انواع املت رژیمی است که یک صبحانه کامل محسوب میشود. 

مواد لازم برای 4 نفر :

  • تخم‌مرغ زرده و سفیده جدا كرده         4 عدد     320 كیلوكالری
  •   نمك                                                    یك‌چهارم قاشق  غذاخوری
  • شیر كم چرب                                        2 قاشق غذاخوری    10 كیلوكالری
  • پنیر فتای رنده كرده                              40 گرم    100 كیلوكالری
  • فلفل سیاه                                             یك‌چهارم قاشق چایخوری    0 كیلوكالری
  • روغن زیتون                                          2 قاشق غذاخوری    270 كیلوكالری
  • پوره‌ گوجه فرنگی                                  100 گرم    17 كیلوكالری
  • كدو سبز خرد كرده                                  50 گرم    10 كیلوكالری
  • قارچ ورقه‌ای خرد كرده                            50 گرم    7 كیلوكالری
  • آبلیموی تازه                                             به میزان  مورد نیاز  

روش تهیه :

سفیده‌ های تخم‌مرغ و نمك را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
آنگاه زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود.

 حالا قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با روغن زیتون چرب كنید و مایه فراهم كرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخم‌مرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود.

اكنون پوره‌ گوجه فرنگی، كدو و قارچ را به مدت 10 دقیقه، بپزید.

حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یك نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل كنید.

املت قارچ و سبزی یکی از انواع املت رژیمی است که یک صبحانه کامل محسوب میشود.