ایران وام‌دار خون شهداست/ شهید صیادشیرازی؛ سردار شکست‌دهنده منافقین در عملیات مرصاد

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، امروز (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) در حاشیه مراسم بیست‌وششمین سالگرد بزرگداشت شهادت سپهبد علی صیاد شیرازی که در مسجد امام خمینی ستاد ارتش برگزار شد، اظهار داشت: تک‌تک ما ایرانیان وامدار شهدا هستیم. در خصوص شهید صیاد شیرازی، به‌ویژه به‌دلیل ضربه سختی که ایشان در عملیات مرصاد به منافقین وارد کردند و همچنین به‌خاطر جراحاتی که در میدان نبرد متحمل شدند و در نهایت ترور ناجوانمردانه‌ای که منجر به شهادت ایشان شد، وظیفه داریم با حضور در مراسم بزرگداشت این عزیزان، یاد و نام‌شان را زنده نگه داریم.

وی افزود: این حضور و بزرگداشت‌ها تنها یک ادای احترام نیست، بلکه یادآور این حقیقت است که ایران اسلامی، تمامیت ارضی‌اش را نه به آسانی به‌دست آورده و نه به آسانی حفظ کرده است. این سرزمین با خون‌های پاکی بر خاک ریخته شده تا امروز ایران، ایران بماند.

 

سخنگوی دولت گفت: تمامیت سرزمینی ایران با فداکاری سردارانی چون شهید صیاد شیرازی حفظ شده است؛ فرماندهی که در عملیات مرصاد ضربه سهمگینی به منافقین وارد کرد و تا پای جان در مسیر دفاع از میهن ایستادگی نمود.