ماست موسیر خانگی بهتر از رستورانی با 3 ترفند ساده

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ماست موسیر یکی از دیپ‌های خوشمزه و پرطرفدار سنتی ایرانی است. این دسر را می‌توانید به آسانی در منزل آماده کرده و از طعم خاص آن لذت ببرید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن ماست موسیر با موسیر تازه، پوست موسیر را بگیرید، سپس آن را ورقه ورقه کنید. ورقه‌های موسیر را در آب سرد بگذارید و بعد از ۱۵ دقیقه آبکش کنید.

سپس موسیر را خرد کرده، با ماست ترکیب کرده و بعد از اضافه کردن نمک و فلفل آن را یک ساعت در یخچال بگذارید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای ماست موسیر برای ۴ نفر

مواد لازم مقدار مورد نیاز
موسیر تازه ۱ عدد
ماست چکیده یا یونانی ۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مراحل تهیه ماست موسیر

مرحله اول: موسیر را خرد کنید

پوست موسیر را بگیرید و سپس آن را ورقه ورقه کنید. ورقه‌های موسیر را در آب سرد بگذارید و بعد از ۱۵ دقیقه آبکش کنید.

موسیر را رنده یا ساطوری کنید. بهتر است از غذاساز استفاده نکنید؛ زیرا این کار کاملا موسیر را پوره می‌کند و بهتر است ذرات موسیر در ماست زیر دندان حس شوند.

مرحله دوم: ماست و موسیر را مخلوط کنید

موسیر را داخل ماست بریزید و خوب هم بزنید. در این مرحله می‌توانید نمک و فلفل ماست موسیر را هم اضافه کنید.

بعد از این که موسیر و ماست کاملا ترکیب شدند، ماست موسیر را برای مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا طعم‌های کاملا با هم ترکیب شوند.

ماست موسیر شما آماده است. نوش جان!

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه ماست موسیر با موسیر تازه

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن ماست موسیر اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

در صورت تمایل می‌توانید ۲ حبه سیر تازه یا پودر سیر هم به ماست موسیر خانگی خود اضافه کنید.

بسیاری از افراد به ماست موسیر خود، کمی نعناع و پونه خشک هم اضافه می‌کنند.

می‌توانید در صورت تمایل فلفل سیاه را از این رسپی حذف کنید.

ماست موسیر یکی از دیپ‌های خوشمزه و پرطرفدار سنتی ایرانی است. این دسر را می‌توانید به آسانی در منزل آماده کرده و از طعم خاص آن لذت ببرید.