ماجرای سیاه چلوکبابی‌های تهران؛ از مسمومیت تا کثیف‌ترین آشپزخانه‌ها

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در ۷۰ سال پیش به علت افزایش تعداد مسمومیت‌های شهروندانی که در رستوران‌ها غذا خورده بودند، رسانه‌ها مطالبی درباره وضعیت نامطلوب بهداشت در این اماکن عمومی مطالبی منتشر کردند. روزنامه اطلاعات ۴ خرداد ۱۳۳۴ همزمان با روزهای ماه مبارک رمضان گزارشی از وضعیت چلوکبابی‌های تهران منتشر کرد. در این گزارش وضعیت بهداشت کارکنان، ظروف و محیط چلوکبابی‌ها بسیار اسفناک توصیف شده بود. گزارش را بخوانید.

 

در سال ۱۳۳۴ مطبوعات نسبت به وضعیت بهداشتی رستوران‌های تهران هشدار می‌دادند.