به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یکی از خورشهای خوشمزه که خیلی هم سریع و کارراه انداز است بیج بیج نام دارد. البته این خورش در همه جای کشور ریشه دارد و متعلق به یک خطه نیست. در همه قسمتهای این مملکت پهناور طرفدار دارد و طبخ میشود.
هر وقت که خواستید یک خورش آماده کنید باب طبع همه باشد و به سرعت هم حاضر بشود یادی از بیج بیج کنید! بچهها هم خیلی آن را دوست دارد. پس خیالتان راحت باشد که هر بچه بدغذایی هم از آن خواهد خورد! یک خورش مهربان که همیشه هوای شما را دارد.
اگر به دنبال یک غذای خانگی، سالم و متفاوت هستید و علاقه زیادی به مصرف برنج ندارید یا در رژیم به سر می برید پیشنهاد ما به شما تهیه خوراک بیج بیج است که خیلی راحت و فوری آماده می شود.
مواد اولیه بیجبیج نخود
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
روغن ۳ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی ۴ عدد
نمک ۱.۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱.۴ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱.۴ قاشق چایخوری
ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری
نخود پخته ۲۰۰ گرم
جعفری ۵۰ گرم
ماست پرچرب ۱.۲ پیمانه
لیمو ترش ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه بیجبیج نخود
ابتدا پیاز را به شکل نگینی خرد کنید و در ماهیتابه تفت دهید. دو حبه را نیز له کنید و ریز خرد کنید. اگر سیر دوست ندارید می توانید آن را از غذا حذف کنید. پیازها که کمی سبک شدند سیر را داخل روغن بریزید و تفت دهید. در ادامه گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید. کمی زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به گوشت و پیاز اضافه کنید.
پوست گوجه ها را بگیرید و اندازه حبه قند خرد و به گوشت ها اضافه کنید و اجازه دهید گوشت با آب گوجه فرنگی ها با حرارت کم پخته شود. اگر گوجه هایتان کم آب بود کمی آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب گوجه فرنگی ها و آبی که اضافه کردید تبخیر شود. قصد ما این است که گوشت چرخ کرده با آب گوجه بپزد وگرنه این غذا نباید آب دار باشد.
در ادامه یک قاشق چای خوری پودر کاری به آن اضافه کنید. نخود پخته شده را نیز به سس بالا اضافه کنید. در آخر چند قطره آب لیموترش هم اضافه کنید. موقع سرو بیج بیج روی آن ماست و جعفری تازه خرد شده بریزید و نوش جان کنید.