طرز تهیه چای برگ انجیر؛ معجزه طبیعت برای دیابت و قلب
برگ انجیر از دیرباز در طب سنتی و عامیانه به خاطر خواص سلامتی متعددش مورد استفاده قرار گرفته است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ برگ انجیر از دیرباز در طب سنتی و عامیانه به خاطر خواص سلامتی متعددش مورد استفاده قرار گرفته است. یکی از روشهای مصرف این برگ، تبدیل آن به چای است که دارای فواید درمانی فراوانی است.
طرز تهیه چای برگ انجیر
مرحل اول تمیز کردن برگهای انجیر
هرگونه کثیفی یا ناخالصی بر روی برگها میتواند تاثیر منفی بر کیفیت و طعم چای برگ انجیر داشته باشد. برای شروع، برگهای انجیر را به خوبی بشویید.
مرحله دوم جوشاندن آب
سپس آب را در یک قابلمه مناسب برای تهیه چای ریخته و به جوش آورید.
مرحله سوم اضافه کردن برگ انجیر به آب جوش
بعد از جوش آمدن آب، برگهای انجیر را به آن اضافه کنید. برای استخراج حداکثر عطر و طعم، میتوانید برگهای انجیر تازه را به تکههای کوچکتری برش دهید.
مرحله چهارم دم کشیدن چای
سپس حرارت را کاهش دهید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه چای دم بکشد.
آخرین مرحله دقایق دم کشیدن
پس از گذشت ۱۰ دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردارید و چند دقیقه دیگر چای را رها کنید تا دم بکشد.