بازار کالاهای اساسی در شرایط پایدار است/ در حال حاضر نیازی به استفاده از ذخایر استراتژیک نداریم

سید جواد حسینی کیا، نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا، از ثبات نسبی بازار کالاهای اساسی خبر داد و تأکید کرد: هنوز لزومی برای استفاده از ذخایر استراتژیک وجود ندارد.

وی در پاسخ به این موضوع که در راستای انجام وظایف نظارتی و پیگیری وضعیت عرضه کالاهای اساسی مجلس چه اقداماتی انجام داده است گفت: در روز گذشته همراه با مسئولان مربوطه از وزارت جهاد کشاورزی، بازدید میدانی از بخش‌های مختلفی از جمله نانوایی‌ها انجام داده است.

در این بازدیدها، شرایط موجود در بازار از نظر عرضه و تقاضای کالاهای ضروری مورد بررسی قرار گرفت و تصمیماتی در خصوص افزایش ساعات کار و سهمیه‌بندی نانوایی‌ها اتخاذ شد. این اقدامات با هدف خدمات‌رسانی بهتر به شهروندانی که به دلیل شرایط کنونی کشور به شهرستان‌های مختلف سفر کرده‌اند، صورت گرفته است.

حسینی کیا در ادامه درباره وضعیت برنج، روغن و مرغ در بازار گفت: ما در طول بازدیدها به موضوعات مختلفی از جمله نحوه توزیع و عرضه کالاهای اساسی مثل برنج، روغن و مرغ پرداختیم. با توجه به اینکه در روزهای اخیر تعداد زیادی از هموطنان به مناطق مختلف سفر کرده‌اند، ضروری بود وضعیت عرضه در این شهرها نیز دقیق‌تر بررسی شود.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: نتایج حاصل از این بازدیدها نشان می‌دهد که بازار در مجموع از ثبات خوبی برخوردار است. هنوز هیچ نشانه‌ای از کمبود جدی کالاهای اساسی مشاهده نشده و استفاده از ذخایر استراتژیک همچنان در حد پیش‌بینی و آمادگی قرار دارد.

وی در پایان تأکید کرد: در حال حاضر تنها نیازمند مدیریت بهتر و جابجایی مناسب در بخش عرضه کالاهای اساسی هستیم. این کار باعث می‌شود بتوانیم خدمات بهتری را به هموطنان عزیزمان که در روزهای اخیر به دیگر شهرها سفر کرده‌اند، ارائه دهیم.

 

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس از ثبات نسبی بازار کالاهای اساسی خبر داد و تأکید کرد: هنوز لزومی برای استفاده از ذخایر استراتژیک وجود ندارد.