گفتمان مقاومت مهمترین برنامه مبلغان در محرم امسال

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حجت الاسلام ناصر هدایتی اظهار کرد: از چند سال گذشته یکی از مهمترین برنامه‌هایی که در ماه محرم انجام می‌شد، گفتمان مقاومت بود که امسال با توجه به تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور، این برنامه با قوت بیشتری ادامه خواهد یافت.

وی افزود: مقاومت امام حسین(ع) در برابر دشمنان یکی از نکات مهم و برجسته قیام عاشورا بود که به این نکته امسال بیشتر پرداخته خواهد شد.

حجت الاسلام هدایتی ادامه داد: در همین راستا برای اقشار مختلف فعال در ماه محرم همچون مبلغان برنامه‌های تبیینی مختلفی برگزار شده و خط گفتمان به آن‌ها یادآور شده است.

وی بیان کرد: برنامه‌های محرم امسال در ۱۰۱۲ مسجد و ۱۲۰۰ هیات مذهبی برگزار خواهد شد.

این مقام مسئول تصریح کرد: علاوه بر آن ۱۰۰۰ مبلغ در ماه محرم امسال امر تبلیغی را در نقاط مختلف استان انجام خواهند داد.

به گفته معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی، ۳۰۰ مبلغ و مبلغه از خارج استان وارد خراسان شمالی شده‌اند.

وی با اشاره به روضه‌های خانگی گفت: چند سالی است که در ماه محرم روضه‌های خانگی برپا و مراسم عزاداری امام حسین(ع) در آن برگزار می شود که امسال این روضه‌ها پررنگ‌تر برگزار و مبلغه‌هایی نیز برای امر تبلیغ به آنجا فرستاده خواهد شد.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: گفتمان مقاومت مهمترین برنامه مبلغان در محرم امسال در این استان است.