صنایع‌دستی گلستان باید به برندهای جهانی تبدیل شود

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدرضا صالحی‌امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی روز پنج‌شنبه ۱۹ تیرماه ۱۴۰۴، در دومین روز از سفر خود از خانه صنایع‌دستی رزاس در گرگان بازدید کرد و در ادامه، در نشستی صمیمی با اعضای اتحادیه صنایع‌دستی گلستان به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های این حوزه پرداخت.

وی ضمن گفت‌وگو با هنرمندان، فعالان بازار صنایع‌دستی و مدیران مجموعه، بر ضرورت برندسازی منطقه‌ای، ارتقای طراحی بسته‌بندی و اتصال هوشمندانه به بازارهای ملی و جهانی تأکید کرد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بیان کرد: هنرمندان گلستانی سزاوار بهترین جایگاه هستند و صنایع‌دستی گلستان باید به برندهای جهانی تبدیل شود.

فریدون فعالی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان نیز در این بازدید بر تشکیل  اتحادیه صنایع دستی را گامی در مسیر توسعه نظام‌مند بازار دانست و گفت: با فعال‌سازی این ظرفیت، می‌توان فرآیندهای تصمیم‌سازی، حمایت و فروش را هدفمند کرد و از پراکندگی و گسست در زنجیره تأمین جلوگیری به‌عمل آورد.

وی با انتقاد از عقب‌ماندگی گلستان در حوزه بازاریابی و فروش صنایع‌دستی تصریح کرد: این استان با وجود داشتن بیش از ۴۰ هزار هنرمند فعال و بیش از ۸۰ رشته صنایع‌دستی همچون فرش دستباف، نمد، زیورآلات سنتی، جاجیم‌بافی، سوزن‌دوزی ترکمن، ابریشم‌بافی مینودشت و دوخت‌های سنتی بلوچ، هنوز نتوانسته جایگاه واقعی خود را در بازارهای ملی و بین‌المللی تثبیت کند.

وزیر میراث فرهنگی در بازدید از خانه صنایع‌دستی رزاس گرگان بر ضرورت برندسازی، طراحی خلاقانه و اتصال به بازارهای جهانی تأکید کرد و گفت: هنرمندان گلستانی شایسته جایگاه بالاتری در بازارهای بین‌المللی هستند.