نهاده‌های دامی با نرخ قبلی عرضه می‌شود؛ واردات گندم افزایش یافت

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا نوری قزلجه عصر پنجشنبه در نشست با فعالان اقتصادی، دامداران و گلخانه‌داران استان اصفهان که در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه نکات مهمی مطرح شد که در خصوص آنها بررسی‌های لازم انجام و دستورات مقتضی نیز صادر می‌شود.

 

وی با بیان اینکه دولت با جدیت پیگیر مسائل کشاورزی است، افزود: رئیس‌جمهوری شخصاً این موضوع را دنبال می‌کنند.

 

وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: برای تسریع در امور اختیارات بیشتری به استانداران و مدیران کل استانی واگذار شده و به‌زودی ابلاغ خواهد شد و این اقدام باعث می‌شود بسیاری از مسائل در سطح استان‌ها حل‌وفصل شود و نیازی به مراجعه به مرکز نباشد.

 

نوری با بیان اینکه به دنبال حل ریشه‌ای مشکلات در بخش کشاورزی هستیم، تصریح کرد: پیشنهادهای منطقی در این زمینه بررسی و دنبال خواهد شد.

 

نیازی به بخش‌نامه‌های فوری برای تنظیم بازار نیست

 

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته برخی محصولات با افزایش قیمت مواجه شدند که در مواردی مانند سیب‌زمینی و حبوبات، با تنظیم بازار و اخذ مجوزهای لازم اقدامات مقتضی انجام شد؛ خوشبختانه در حوزه میوه و سایر محصولات نیازی به بخشنامه‌های فوری نبود و دستورالعمل‌های لازم به‌موقع اعلام شد.

 

وزیر جهاد کشاورزی در خصوص مشکلات حوزه صادرات محصولات کشاورزی نیز گفت: بازرگانان می‌توانند طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده صادرات محصولات کشاورزی را انجام دهند.

 

نوری افزود: تنظیم بازار محصولات صادراتی به‌گونه‌ای انجام شده که دیگر نیازی به بخشنامه‌های لحظه‌ای نیست؛ این برنامه از حدود هفت ماه پیش اعلام شده و همه در جریان آن هستند. هدف ما پیشبرد امور طبق قانون و برنامه‌ریزی دقیق است.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به افزایش واردات گندم و جو به دلیل خشکسالی‌ها، گفت: نهاده‌های دامی تا پایان امسال با نرخ قبلی ۲۸۵۰۰ تومان عرضه خواهد شد.