علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی میشود؟
مطابق اطلاعات بهدستآمده، علی لاریجانی احتمالا در روزهای آینده به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب خواهد شد و علیاکبر احمدیان احتمالاً مسئولیت چند پرونده ویژه و راهبردی کشور را بر عهده خواهد گرفت.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با نهاییشدن تغییرات ساختاری در شورایعالی امنیت ملی، منابع آگاه از ایجاد «شورای دفاع» خبر میدهند؛ شورایی جدید با مأموریتهای راهبردی در حوزه سیاستهای دفاعی کشور که ساختار آن بهزودی نهایی خواهد شد.
مطابق اطلاعات بهدستآمده، علی لاریجانی احتمالا در روزهای آینده به عنوان دبیر شورایعالی امنیت ملی منصوب خواهد شد و علیاکبر احمدیان احتمالاً مسئولیت چند پرونده ویژه و راهبردی کشور را بر عهده خواهد گرفت. پروندههایی با مأموریت های پیشران و راهبردی در کشور که نیاز به مدیریت و هماهنگی در سطح کلان دارد.