منصور حقیقت پور، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به سرنوشت قفقاز و گذرگاه زنگزور گفت: چنانچه براساس توافقنامه آذربایجان و ارمنستان بنا باشد در گذرگاه زنگزور جاده سازی کنند و رژیم حقوقی آن در اختیار ارمنستان باشد شرایط متفاوت از این است که رژیم حقوقی آمریکا برای این منطقه تصمیم سازی کند.
وی با بیان اینکه در طول سالهای گذشته در خصوص این گذرگاه ما غفلت راهبردی داشتیم، تصریح کرد: البته این بدان معنی نیست که امروز نسبت به سرنوشت این گذرگاه بی تفاوت یا منفعل باشیم ما فشار دیپلماتیک خود را خواهیم آورد و با طرفین در این باره قاطعانه مذاکره خواهیم کرد.
این کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: یا جمهوری اسلامی ایران در این گذرگاه بازیگر خواهد بود یا اگر جمهوری اسلامی ایران نباشد ما مسیر جدیدی را برای حفظ مرز خود با ارمنستان تعریف خواهیم کرد.
حقیقت پور در خصوص اینکه خفگی ژئوپلیتیک ایران در قفقاز امری محال و توهم آمریکایی است، خاطرنشان کرد: اگر در این گذرگاه دیوار هک بکشند یا از روی دیوار بالا می رویم، یا دیوار را سوراخ می کنیم یا آن دیوار را بر خواهیم داشت.