در مجمع سالیانه فدراسیون دوچرخه‌سواری چه گذشت؟

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری ورزش و جوانان، مجمع سالیانه فدراسیون دوچرخه‌سواری صبح امروز (یک‌شنبه - 27 مهر) به ریاست سیدمحمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان و مدیران و اعضای این فدراسیون برگزار شد.

ارائه گزارش عملکرد سالیانه فدراسیون و بررسی و تصویب تقویم ورزشی سال 1404 و اخذ رای و همچنین تصویب آئین‌نامه سازمان لیگ، حق‌الزحمه کادرفنی تیم‌های ملی دوچرخه‌سواری از جمله مهم‌‌ترین موارد در نظر گرفته شده این مجمع سالیانه بود.

محمدشروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در ابتدای صحبت‌‌های خود با اشاره به بهره‌گیری فدراسیون دوچرخه‌سواری از هوش مصنوعی گفت: مسیری که فدراسیون دوچرخه‌سواری از نظر علمی پیش گرفته، امیدوارکننده است و ما مشتاقیم تا از خروجی‌های صورت گرفته از این مسیر مطلع شویم.

اسبقیان در خصوص برگزاری المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور گفت: المپیادها که با تدابیر دکتر دنیامالی صورت می‌گیرد، تضمین‌کننده آینده دوچرخه‌سواری و رشته‌های ورزشی دیگر است. امیدوارم از تمام ظرفیت‌ها برای بروز و ظهور رشته‌های ورزشی استفاده کنیم.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان تاکید کرد: حتما این المپیاد، پیوست فرهنگی داشته باشد و ورزشکاران ما با ارزش‌های دینی آشنایی شوند و از نقاط فرهنگی مختلف بازدید کنند.

وی در خصوص همگانی‌ کردن رشته دوچرخه‌سواری گفت: کلیه فدراسیون‌ها مسئول همگانی دارند و نسبت به همگانی کردن ورزش مسئولیت دارند. ما باید نسبت به همگانی کردن دوچرخه‌سواری جدی باشیم. در گذشته تعداد دوچرخه‌سواران زیاد بود و باید فرهنگ‌سازی نسبت به این مساله صورت بگیرد. شما رئیس جمهور انقلابی و ورزشی ما را دیدید که دوچرخه‌سواری کردند و اهمیت ورزش را به طور کامل نشان دادند.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: هر چقدر فقر حرکتی کمتر باشد، در کارها موفق‌تر خواهیم بود. مقام معظم رهبری از کسانی که ورزش نمی‌کنند، گله‌مند هستند و مردم را به وررش دعوت می‌کنند و این یک فتوای دینی است.

وی ادامه داد: امیدوارم فرهنگ دوچرخه‌سواری را در کشور نهادینه کنیم. ورزش باعث نشاط، فرهنگ و اخلاق خوب است و باید از چنین فرصتی در همگانی کردن ورزش استفاده کنیم.

وی در پایان گفت: من مجامع را جدی می‌گیرم چون‌ در غیر اینصورت موفق نخواهیم شد. در کشورهای توسعه‌یافته، جدیت و انضباط، موفقیت را حاصل می‌کند. این موفقیت‌های اخیر ورزش کشور، نتیجه کار منضبط وزیر ورزش و جوانان است. مقام معظم رهبری فرمودند که ورزش یک کار اساسی و جدی است و اتفاقات اخیر نشان داد که ورزش می‌تواند در اتحاد ملی و همبستگی اجتماعی، تاثیرگذار باشد.

مجمع سالیانه فدراسیون دوچرخه‌سواری به ریاست معاون وزیر ورزش برگزار شد.