‎جشنواره غذاهای سالم منطقه ۵ با رونمایی از کمپین «هفته بدون قند» برگزار شد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۵، پوریافر با تأکید بر اهمیت تهیه و طبخ غذاهای سالم با مواد طبیعی، گفت: طبخ غذاهای سالم نقش مهمی در ترویج سبک زندگی سالم دارد. وی افزود: امروز بانوانی از محلات ۲۹گانه و با قومیت‌های مختلف گرد هم آمده‌اند تا در فضایی بانشاط، فرهنگ غذاهای سالم را ترویج کنند.

شهردار منطقه با اشاره به گسترش بیماری دیابت در جوامع شهری تصریح کرد: سبک و فرهنگ تغذیه یکی از عوامل اصلی این بیماری است؛ به همین دلیل کمپین هفته بدون قند با هدف کاهش مصرف قندهای مضر و آگاهی‌بخشی عمومی اجرا شد. وی همچنین مشارکت مردم در رویدادهای فرهنگی را سرمایه اجتماعی ارزشمند دانست و حضور پرشور شهروندان را نقطه قوت برنامه خواند.

محمدصابر باغخانی‌پور مدیرکل محیط‌زیست و توسعه پایدار، محیط‌زیست سالم را بستر اصلاح الگوهای تغذیه دانست و بر جلوگیری از بهره‌برداری مخرب از محیط‌زیست تأکید کرد. دکتر حمید صاحب نیز تغییر باورهای شهروندان را کلید اصلاح رفتارهای سلامت‌محور معرفی کرد.

این جشنواره که به مناسبت هفته ملی دیابت و روز جهانی منع بهره‌برداری از محیط‌زیست در جنگ برگزار شد، با هدف ترویج تغذیه سالم، کاهش پسماند، سبک زندگی سبز و معرفی غذاهای گیاهی برگزار گردید.

جشنواره غذاهای سالم منطقه ۵ با حضور محمدرضا پوریافر شهردار منطقه، محمدصابر باغخانی‌پور مدیرکل محیط‌زیست و توسعه پایدار، دکتر حمید صاحب مدیرکل سلامت شهرداری تهران، اسماعیل قضاتلو معاون اجتماعی و فرهنگی و مسعود نوابی معاون خدمات شهری و محیط زیست در بوستان جوانمردان برگزار شد. در این مراسم، کمپین «هفته بدون قند» نیز رونمایی شد.