ابراز امیدواری آنکارا برای لغو تحریم‌ها توسط آمریکا

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه امروز (شنبه) به رویترز گفت که باور دارد ترکیه و ایالات متحده «بسیار زود» راهی برای لغو تحریم‌های آمریکا در چارچوب قانون «کاتسا» پیدا خواهند کرد و افزود که ۲ متحد عضو ناتو کار بر روی این موضوع را آغاز کرده‌اند.

واشنگتن در سال ۲۰۲۰ ترکیه را به‌دلیل خرید سامانه دفاع هوایی روسی اس-۴۰۰ از برنامه جنگنده پیشرفته اف-۳۵ کنار گذاشت و تحریم‌هایی را نیز علیه آنکارا اعمال کرد. ترکیه این اقدام را «ناعادلانه» خوانده و ابراز امیدواری کرده بود که ۲ طرف در دوره دوم ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» بر این مشکل غلبه کنند.

فیدان در مصاحبه‌ای در حاشیه «مجمع دوحه» همچنین گفت که طرح اولیه ۲۸ بندی آمریکا برای پایان جنگ اوکراین، که از سوی کی‌یف و برخی کشورهای اروپایی مورد انتقاد قرار گرفته بود، تنها یک «نقطه آغاز» بوده و اکنون در حال تبدیل‌شدن به قالبی جدید است.

او اظهار داشت که باور دارد مقام‌های آمریکایی «در مسیر درست» از نظر روش‌های میانجی‌گری قرار دارند و ابراز امیدواری کرد که طرف‌ها میز مذاکرات را ترک نکنند.

فیدان همچنین بار دیگر اعلام کرد که ترکیه آماده میزبانی دور جدیدی از مذاکرات صلح میان طرف‌های درگیر است.

وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد که آنکارا و واشنگتن روندی را برای لغو تحریم‌های آمریکا آغاز کرده‌اند و او باور دارد که ۲ طرف «بسیار زود» به راه‌حلی برای رفع این تحریم‌ها دست خواهند یافت.