به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تیم فوتبال فولاد هرمزگان در چارچوب رقابتهای مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی عصر امروز سهشنبه ۲۳ دی در ورزشگاه بدون تماشاگر شهید نصیری یزد میزبان استقلال بود.
استقلال که با تغییرات فراوان پای به این بازی گذاشته بود، خیلی زود و در نخستین حمله به گل رسید تا کار را راحتتر ادامه بدهد. برتری استقلال تا پایان نیمه نخست ادامه یافت و با همان یک گل برتری به رختکن رفت.
نیمه دوم نیز برتری استقلال ادامه یافت و آنها به یک گل دیگر رسیدند تا با ۲ گل صعود بی دردسری را به یک چهارم تجربه کنند.
فولاد هرمزگان صفر
گل:-
استقلال ۲
گل ها: سامان فلاح (۳)، اسماعیل قلیزاده (۷۸)
امروز همچنین قرار بود دیدار تیمهای فوتبال شمس آذر و تراکتور از ساعت ۱۳:۳۰ امروز در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی برگزار شود اما میهمان تبریزی از سفر به شهر میزبان سر باز زد و در زمین بازی حاضر نشد. با این حال طبق مقررات بازیکنان شمس آذر راس ساعت اعلام شده در زمین حاضر شدند اما خبری از تراکتوریها نبود.
بنابراین کمیته انضباطی درباره این بازی تشکیل جلسه خواهد داد.