مازندران رتبه برتر در کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را دارد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هفتمین جلسه قرارگاه کاهش تصادفات استان مازندران با حضور سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا، و سردار مفخمی فرمانده انتظامی استان مازندران و روسای پلیس راه و راهور و جمعی از معاونان و کارشناسان پلیس راه و راهور استان و شهرستان‌ها برگزار شد.

سردار سید تیمور حسینی در این جلسه با قدردانی از عملکرد و مدیریت هوشمندانه مبتنی بر آگاهی سردار مفخمی و فرماندهان پلیس راه و راهور در کاهش تصادفات در استان، گفت: ما در استان مازندران شاهد یک روند منطقی در کاهش تصادفات، جانباختگان، مصدومان و مجروحان حوادث رانندگی هستیم.

وی با بیان اینکه در دانش و علم مدیریت یکی از مهم‌ترین وظایف مدیران، داشتن برنامه مدون است، افزود: مدیر در سطح کلان و راهبردی باید یک برنامه براساس شناخت و آگاهی دقیق محیط بر مبنای شناخت واقعی قوت‌ها و ضعف‌ها، فرصت‌ها و تهدیدها در محیط داخلی و خارجی بتواند کسب کند تا با استفاده از این آگاهی و اشراف از وقوع آسیب پذیری ممانعت کند.

حسینی ادامه داد: اگر فرمانده‌ای برنامه راهبردی و مدون هوشمندانه‌ای داشته باشد، می‌تواند یا نقطه ضعف خود را اصلاح کند و یا اینکه از قوت‌ها و فرصت‌هایی که در اختیارش است یک سدی در مقابل آن نقطه ضعف ایجاد کند تا آن تهدید نتواند تاثیرگذار باشد.

رئیس پلیس راهور فراجا تاکید کرد: باید با هم اندیشی و هم فکری و استفاده از نظر نخبگان و کسانی که اشراف کاملی در حوزه‌های ماموریتی پلیس دارند، کمک بگیریم تا به چشم انداز آینده دست یابیم و این موضوع خیلی دقیق و هوشمندانه در سند معماری فراجا آمده است.

وی ادامه داد: در سند راهبردی مشخص شد، فراجای آینده باید از یک سازمان کارگزار محض به یک سازمان سیاست‌گزار و موثر تبدیل کنیم، سازمانی که حرف برای گفتن دارد، سازمانی که در حوزه ماموریت خود، امنیت داخلی صاحب نظر باشد و جای تقدیر دارد که در استان مازندران این موضوع کاملاً پیاده شده و پلیس جایگاه درست خودش را بین مجموعه سیاستگذاران و مدیران ارشد سیاسی، امنیتی استان را دارد.

حسینی اظهار کرد: خیلی مهم است که بتوانیم یک کار اثر بخش را در ماموریت‌ها انجام دهیم، ماموران پلیس باید هوش فرهنگی بالایی داشته باشند تا در تعاملات و برخوردها و مواجهه هایی که با جامعه دارند، ضمن به نمایش گذاشتن یک اقتدار درست، ماموریت سازمان را به قله برسانند.

وی تاکید کرد: هیچ منافاتی نباید بین اقتدار و اجرای مقررات با ماموریت و مردمداری بین پلیس و جامعه وجود داشته باشد و اقتدار را با پرخاشگری اشتباه نگیریم، فرمانده و افسری موفق است که با تبسم، آن اقتدار مد نظر نظام و فرماندهی را به نمایش بگذارد.

وی پشتیبانی از ماموریت‌های پلیس راه و راهور را یک تکلیف برای ستاد پلیس راهور فراجا دانست و اظهار کرد: پشتیبانی از ماموریت‌ها یک تکلیف برای ما است و در حد امکان و تمام تلاش‌مان را در این خصوص انجام می‌دهیم.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس در روز چهارشنبه هشتم بهمن، در این جلسه چالش‌ها و معضلات ترافیکی استان مازندران مورد بررسی قرار گرفت و راهکارها و پیش‌بینی‌های لازم با هدف کاهش تصادفات و ارتقای ایمنی تردد ارائه شد.

در پایان این نشست، از زحمات و تلاش‌های سرهنگ هادی عبادی رئیس پلیس راه استان مازندران به‌عنوان مدیر برتر در سال جاری و همچنین سرهنگ نصرالله بیگلری رئیس پلیس راهور استان مازندران به عنوان کسب رتبه برتر در اشراف فرماندهی، تقدیر به عمل آمد.

رئیس پلیس راهور فراجا در ساری گفت: استان مازندران یکی از استان‌های برتر در روند منطقی و هوشمندانه کاهش تصادفات، جانباختگان، مصدومان و مجروحان حوادث رانندگی است.