به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدشروین اسبقیان در حاشیه مراسم رزمایش اقتدار ورزش ایران، در مورد مجامع انتخاباتی پیشرو در چند فدراسیون، اظهار داشت: برنامهریزی جهت برگزاری این مجامع برای اوایل سال آتی است.
وی در مورد مباحث مطرح شده در خصوص انتخابات کاراته و احتمال لغو آن، تاکید کرد: انتخابات کاراته مشکلی ندارد. بعد از هر انتخابات مسائلی مطرح میشود، اما روند انتخابات مشکلی نداشت.
وی افزود: فقط پرورش اندام با آن شرایط مواجه شد که به خاطر مدرک دانشگاهی بود. ما در فرآیند انتخابات دقت لازم را داریم و در مدیریت کنونی تاکید بر این است که وزارت نقطه نظری نداشته و حتی وزیر ورزش از من این پرسش را نداشته که به چه فردی رای دادهام.
معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش، خاطر نشان کرد: به رای مجامع احترام میگذاریم، چراکه اعضای مجامع باید انتخاب خود را داشته باشند. البته آنهایی که رای نیاوردند، حق دارند اعتراض داشته باشند و ما هم پاسخگو هستیم. انتخابات و فرآیند آن به صورت سامانهای است و بسیاری از مشکلات با این شیوه حل شده است.