افزایش تعداد شهدای لبنان به ۲ هزار و ۵۷۶ نفر

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزارت بهداشت لبنان در تازه‌ترین آمار خود اعلام کرد مجموع تلفات تجاوزات از دوم مارس (۱۱ اسفند ۱۴۰۴) تا ۲۹ آوریل (روز چهارشنبه) به ۲ هزار و ۵۷۶ شهید و ۷ هزار و ۹۶۲ زخمی رسیده است.

 

به گزارش العهد، وزارت بهداشت لبنان تأکید کرد در حمله امروز رژیم صهیونیستی به روستایی «جویا» در جنوب لبنان، ۲ نفر شهید و ۲۲ تن زخمی شده‌اند.

 

در حمله دیروز رژیم صهیونیستی به روستای «مجدل زون»، ۹ نفر شهید شده‌اند که از این میان، ۳ تن امدادگر بودند و ۱۷ تن نیز مجروح شده‌اند.

 

حملات و تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان با وجود اعلام آتش‌بس در این کشور همچنان ادامه دارد.

 

آتش بس ۱۰ روزه میان لبنان و اسرائیل همزمان با اعلام دونالد ترامپ از ساعت ۱۲:۳۰ بامداد جمعه (به وقت تهران) ۲۸فروردین ۱۴۰۵ وارد مرحله اجرایی شد اما وضعیت میدانی در جنوب لبنان همچنان متشنج و نگرانی‌ها درباره گسترش درگیری‌ها و نقض آتش‌بس شکننده افزایش یافته است.

 

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی دیروز گزارش داد نیروی هوایی این رژیم حملاتی را به البقاع در شرق لبنان آغاز کرد و این نخستین حملات به شرق لبنان از زمان برقراری آتش‌بس در این کشور است.

وزارت بهداشت لبنان امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد تعداد شهدا در اثر حملات رژیم صهیونیستی، به ۲ هزار و ۵۷۶ نفر خبر داد.