محقق‌داماد: لاریجانی در تصمیم‌گیری شجاعت داشت و نگران ملامت این و آن نبود

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت‌الله سیدمصطفی محقق داماد عصر شنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ در جمع خبرنگاران حاضر در آیین بزرگداشت شهید علی لاریجانی دبیر شورایعالی امنیت ملی و وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز یاد فرزند دانشمند و برومند وی شهید مرتضی لاریجانی با عنوان «سیاستمدار حکیم ایران» اظهار کرد: این شجاعتی بسیار ارزشمند است که از ملامت این و آن نگران نباشد.

آیت‌الله محقق‌داماد خاطرنشان کرد: همانطور که می‌دانید، ایشان چندین بار رد صلاحیت شدند؛ یعنی با این ادعا که لیاقت مدیریت کشور را ندارند و مصالح ملی را نادیده گرفتند.

وی ادامه داد: اکنون آن‌ها باید از آقای لاریجانی طلب عفو کنند تا ایشان آن‌ها را ببخشد. ایشان از سرزنش آنها نگران نبود و در تصمیمات خود، همواره تنها مصالح ملی را لحاظ می‌کرد.

رئیس گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی درباره لزوم اتحاد ملی و انسجام گفت: در شرایط فعلی کشور، باید بسیار مراقب باشیم که اختلافی میان مردم ایجاد نشود. امروز تنها چیزی که ارزشمند است، وحدت و مصلحت کشور است و باید بر آن تمرکز کنیم.

عضو پیوسته و رئیس گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی گفت: آقای دکتر لاریجانی در تصمیم‌گیری‌ها شجاعت داشت؛ وقتی به سخن حقی می‌رسید یا نظریه‌ای را حق می‌پنداشت، پای آن می‌ایستاد، مصالح ملی را رعایت می‌کرد و به هیاهوی بیرون گوش نمی‌داد.