قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هانی تحویل زاده رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: با توجه به آنکه بستر تولید شیرخشک در داخل وجود دارد، از این رو نیازی به واردات نداریم.

وی با بیان اینکه مشکلات تخصیص ارز کماکان ادامه دارد، افزود: در حال حاضر ۲ کارخانه مشغول فعالیت هستند و ۳ کارخانه دیگر به میزان محدود و ناچیز ارز دریافت کردند.

تحویل زاده با بیان اینکه قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است، گفت: قیمت هر قوطی شیرخشک ۲۸۰ تا ۳۲۰ هزارتومان است و از طرفی سهمیه هر نوزاد ۴ قوطی در ماه است.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد ادامه داد: با تامین مواد اولیه امکان تامین ۵.۵ تا ۶ میلیون قوطی شیرخشک نوزاد در ماه وجود دارد که مسئولان به جای تامین کمبود مواد اولیه در داخل بدنبال واردات هستند.

گفتنی است ۲ کارخانه با ظرفیت ۱۰۰ درصدی فعالیت می کنند و ۴ کارخانه مابقی بدلیل کمبود مواد اولیه تعطیل هستند.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: بنابر آمار ماهانه ۵.۵ تا ۶ میلیون قوطی شیرخشک مورد نیاز کشور است که با تامین مواد اولیه مشکلی در تامین این میزان نیاز کشوز نداریم.