گفت و شنود/ خونه خرس!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

گفت: در خبرها آمده است که جنگنده‌ها و هلیکوپترهای امارات به چند لنج و قایق ایرانی حمله کرده و تعدادی را به شهادت رسانده و یا مجروح کرده‌اند.

گفتم: دولت امارات را چه به این غلط‌ها؟! اوج هنر و توان رئیس امارات و هم‌پالکی‌هایش ترتیب مجالس قمار و خوشگذرانی است.

گفت: امارات به نوکر اسرائیل تبدیل شده است و رژیم صهیونیستی از امارات به عنوان پایگاه نظامی خود در منطقه استفاده می‌کند.

گفتم: همین دو روز پیش سفیر آمریکا رسماً اعتراف کرد که رژیم صهیونیستی سیستم پدافند موسوم به گنبد آهنین را در امارات مستقر کرده و نظامیانش در این کشور حضور دارند.

گفت: با رژیم صهیونیستی در قتل‌عام مسلمانان شرکت دارند و تازه اسم خودشان را مسلمان هم گذاشته‌اند!

گفتم: ‌ای عوام! خونه خرس و بادیه مس؟! از یارو پرسیدند قبله کدام طرف است؟ گفت؛ کجا به شما آدرس داده‌اند؟!

امارات به نوکر اسرائیل تبدیل شده است و رژیم صهیونیستی از امارات به عنوان پایگاه نظامی خود در منطقه استفاده می‌کند.با رژیم صهیونیستی در قتل‌عام مسلمانان شرکت دارند و اسم خودشان را مسلمان هم گذاشته‌اند!