تیر و کمان کاپ جهانی| نتایج کمانداران مرحله سوم مشخص شد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تیراندازی با کمان، در نخستین روز از  مرحله سوم کاپ جهانی تیراندازی با کمان در آنتالیا نمایندگان کشورمان در خط مسابقه ایستادند.

در پایان دور مقدماتی کامپوند آقایان، آرمین پاکزاد با ۷۰۳ امتیاز در رده سی و یکم ایستاد، فرهنگ خداپرست با ۶۹۵ امتیاز چهل و هشتم و میلاد رشیدی نیز با ۶۹۰ امتیاز شصتم شد و علی هلالیان با ۶۸۸ امتیاز جایگاه شصت و یکم را به خود اختصاص داد.

در دور نخست مرحله حذفی فرهنگ خداپرست مقابل نماینده آلمان ۱۴۵ بر ۱۴۲ شکست خورد،  میلاد رشیدی برابر نماینده ایتالیا با نتیجه ۱۴۵ بر ۱۴۳ مغلوب شد و علی هلالیان مقابل کمانداری از ترکیه با نتیجه ۱۴۳ بر ۱۳۴ شکست خورد و حذف شدند.

آرمین پاکزاد پس از استراحت در دور نخست فردا در مرحله دوم به مصاف کمانداری از برزیل می رود.

در پایان دور نخست تیم کامپوند مردان ایران نیز با ترکیب پاکزاد، رشیدی و خداپرست  با ۲۰۸۸ امتیاز در رده دوازدهم قرار گرفت. تیم کشورمان فردا در مرحله حذفی به مصاف آمریکا می رود.

در پایان دور مقدماتی کامپوند زنان گیسا بایبوردی با ۶۸۳ امتیاز در جایگاه چهل و دوم ایستاد و شیوا بختیاری، بیتا عاشق زاده و فاطمه باقری به ترتیب با ۶۸۰،  ۶۷۹ و ۶۷۲ امتیاز در جایگاه چهل و هشتم، پنجاه و یکم و  و شصتم قرار گرفتند.

در دور نخست مرحله حذفی، شیوا بختیاری مقابل نماینده فرانسه با نتیجه ۱۴۵ بر ۱۴۳ شکست خورد، فاطمه باقری و بیتا عاشق زاده به ترتیب برابر نماینده کرواسی و فرانسه  با نتیجه مشابه ۱۴۴ بر ۱۴۴ به تساوی رسیدند و با شکست در تیر طلایی از صعود باز ماندند.

 گیسا بایبوردی پس از استراحت در دور نخست فردا در مرحله دوم به مصاف کمانداری از آمریکا می‌رود.

تیم کامپوند زنان با ترکیب بایبوردی، بختیاری و عاشق‌زاده با ۲۰۴۲ امتیاز یازدهم شد و فردا به مصاف ترکیه خواهد رفت.

تیم میکس کشورمان نیز با ترکیب گیسا بایبوردی و آرمین پاکزاد با ۱۳۸۶ در جایگاه بیستم قرار گرفت و فردا مقابل آمریکا قرار می گیرد.

نتایج کمانداران مرحله سوم تیر و کمان کاپ جهانی مشخص شد.