بدهی‌ مالی آمریکا 25 برابر بدهی کشورهای عربی است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از النشرة الاقتصادیة لبنان ،‌ بدهی‌های آمریکا که بالای 17 تریلیون دلار گزارش شده است 25 برابر بدهی‌ کشورهای عربی است که از اقتصاد خوبی برخوردارند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, به نقل از,  النشرة الاقتصادیة لبنان , ،‌ بدهی‌های آمریکا که بالای 17 تریلیون دلار گزارش شده است 25 برابر بدهی‌ کشورهای عربی است که از اقتصاد خوبی برخوردارند.,

بنابر این گزارش، بدهی‌های آمریکا برای اولین بار در تاریخ به بالای 17 تریلیون دلار رسید تا بالاترین رقم بدهی مالی  را برای خود ثبت کند.

,

انتظار می‌رود تا این رقم بدهی در سال آینده افزایش یابد. بیشتر اقتصاددانان معتقدند، آمریکا دیگر بیشتر از این بدهکار نیست.

,

 العربیه نت با استناد به منابع و گزارش‌های مختلفی در این خصوص آورده است: براساس منابع اطلاعات رسمی آمریکا اگر این بدهکاری مالی را بخواهیم با بدهکاری دیگر کشورها مقایسه کنیم چیزی معادل 25 برابر بدهی کشورهای عربی می‌شود. کشورهایی که از بزرگترین و مهمترین بلاد اقتصادی عرب‌ هستند. به طور مثال این میزان بدهی آمریکا 670 برابر بدهی عربستان است. 

,

به طور خلاصه می‌توان این گونه نتیجه گرفت؛ بدهی کشورهای عربی 663.3 میلیارد دلار است که بر اساس آمار ارایه شده سال 2010 است. بدهی آمریکا  با 17 تریلیون دلار بر اساس آمار این روزها است.

,

به گزارش فارس، این رسانه‌ها پیش از این اعلام کردند: بدهی‌های آمریکا که 17تریلیون دلار‌ است، برای حمل و نقل آن در بسته‌های 100 دلاری نیازمند 8500 هواپیما و 16 میلیون چمدان مسافرتی است. این بدهی 6 برابر تولید ناخالص داخلی 22 کشور عربی است.

,

انتهای پیام

]
بدهی‌های آمریکا که بالای 17 تریلیون دلار است 25 برابر بدهی‌ کشورهای عربی است. کشورهای عربی بر اساس آمار سال 2010 بدهی 663.3 میلیارد دلاری دارند.