پختن نان براتی و پخش آن در ماه مبارک شعبان به نیت آمرزش اموات
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا ،از ابرکوه، یکی از رسوم دیرین که هنوز در شهرستان ابرکوه رایج است، رسمی که نسل به نسل گذشته و به ما رسیده و هنوز جذابیتش کم نشده و رنگ و لعاب های امروزی بی رنگش نکرده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

رسم پختن براتی، رسم دیرینی است که قبل از ماه مبارک رمضان و به نیت آمرزش اموات برپا می شود.

,

در ماه برات که همان ماه شعبان است، ابتدا خانواده ها با دعوت قبلی برنامه ریزی کرده و دور هم جمع می شوند.

,

بزرگ ترها چهره جذاب تری به این برنامه می دهند و حضورشان هم قوت قلب است و هم مایه برکت.

,

ابتدا خمیر زیادی آماده کرده از آرد، زردچوبه، گلاب و شکر. بعد از آن ماهی تابه بزرگی بر روی اجاق قرار داده شده و خمیر را داخل روغن سرخ می کنند.

,

براتی آماده شده،  توسط کوچک ترها به در خانه ها برده می شود تا فاتحه ای نصیب اموات شود.

,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ]
در ماه مبارک شعبان به نیت آمرزش اموات، نان براتی توسط مردم شهرستان پخته و بین مردم و همسایگان پخش می شود.