جمع‌آوری هزار صفحه سند در تفحص از وزارت نفت
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، امیرعباس سلطانی نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو بافارس، با اشاره به اقدامات اعضای این کمیسیون در تحقیق و تفحص از شرکت ملی نفت و وزارت نفت گفت: پرونده مربوط به این دو تحقیق و تفحص بسیار پیچیده است و بایستی جلسات متعددی پیرامون آن برگزار شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, فارس,

وی با اشاره به تلاش‌های کمیته تحقیق و تفحص از وزارت نفت و همچنین شرکت ملی نفت خاطرنشان کرد: اسناد زیادی درباره عملکرد این وزارتخانه و همچنین این شرکت جمع‌آوری شده است که این اسناد برخی تخلفات را نشان می‌دهد.

,

سلطانی اضافه کرد: این اسناد تخلف در فروش نفت را اثبات می‌کند که در این قضیه بسیاری از جمله شرکت ملی نفت و وزارت نفت سهیم هستند.

,

عضو کمیسیون انرژی خانه ملت تخلفات صورت گرفته را مربوط به یکی از وزرای پیشین دانست و در عین حال تصریح کرد: تخلفات در دوره‌‌های گذشته صورت گرفته که بایستی برای اظهار نظر درباره آن اسناد را کامل کرد.

,

انتهای پیام/

]
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از جمع‌آوری بیش از هزار صفحه سند در جریان تحقیق و تفحص از وزارت نفت خبر داد.